Vyzkoušejte ho třeba jen tak, s bramborem a dipem, aneb na způsob smažáku. Nicméně Sýr na pánev není potřeba obalovat v trojobalu a ani smažit na oleji. Jak na to vám ukáže účastnice TOP 10 MasterChef Česko 2020 Evi Tomečková. Ta vám připravila i spoustu dalších zajímavých receptů. Podělit se můžete i o ty své pod hashtagem #syrnapanev.
br.jpg
Ingredience

na 1 porci

  • Sýr na pánev dle chuti (100 g)
  • 4 brambory nebo 2x hrst hranolek
  • domácí dresing ze zakysané smetany, česneku a okurky (popřípadě 1 lžičku tatarky)
  • sůl
  • pepř

Návod na přípravu

Nejprve uvaříme brambory ve slané vodě, použít můžeme i smažené hranolky v oleji. Sýr dáme na pánev a přidáme Jihočeskou zakysanou smetanu s česnekem a bylinkami. Vše zasypeme pažitkou. Na závěr ozdobíme zeleninou.

Videorecept

Více na www.syrnapanev.cz. Vaše Madeta.
609ce960e202fobrazek.png