IMG_20210520_153250.jpg (154 KB)
Foto: Alena Kolaříková

Suroviny

  • 400 g filet ze pstruha lososovitého
  • 1 sáček grilovacího koření s bylinkami Avokádo
  • sůl podle chuti
  • čerstvě mletý černý pepř 
  • 800 g brambor
  • 100 g másla
  • hrst pažitky
  • 200 g drobných listových salátů
  • 150 g sýra Gran Moravia (prodává se už rovnou na kostičky)
  • 3 lžíce Francouzské hořčice 

Postup

Filet ze pstruha okořeňte grilovacím kořením s bylinkami. Připravte si vařené brambory - můžou být teplé nebo studené. Dejte je do mísy, přidejte kousky grilované ryby, listové saláty, sýr, hořčici a pažitku.

Zalijte rozpuštěným, lehce prochladlým máslem.

Podle chuti osolte a opepřete, promíchejte a ihned podávejte.

Salát je výborný teplý i studený.

Dobrou chuť přeje Elly.

Grilovaná polenta s rybou a zeleninou

1.jpg (102 KB)
Foto: Alena Kolaříková

Rychlý salát s grilovaným masem

2.jpg (74 KB)
Foto: Alena Kolaříková

Grilovaný kapr s tuřínovým salátem

3.jpg (172 KB)
Foto: Alena Kolaříková

Reklama