Foto: The 1:1 Diet
Ingredience jsou počítány pro dvě porce, příprava salátu dohromady 20 minut.
Připravte si:
- 400 g ledového salátu
- 400 g mražených vyloupaných krevet
- šťávu z 1 citrónu
- 30 g strouhaného parmezánu
- čerstvě mletý černý pepř
Postup:
Mražené krevety necháme povolit, a poté na pánvi několik minut podusíme, dokud nezískají růžovo-oranžovou barvu. Osolíme a opepříme podle chuti. Do hlubokých talířů nebo misek natrháme ledový salát. Můžeme jej mírně osolit a opepřit, zlehka pokapeme citronovou šťávou a důkladně promícháme. Nahoru položíme hotové krevety a ozdobíme trochou parmezánu. Krevety můžete ochutit pár kapkami citronu, česnekem, bylinkami nebo chilli.
Snadné loupané krevety na česneku a bílém víně
Foto: Alena Kolaříková
Čočkové ragú s matou a krevetami
Foto: Radek Kříž
Nový komentář