Foto: Rio Mare
Suroviny na 4 porce:
- 2 balení tuňáka Rio Mare
- v olivovém oleji (po 80 g)
- 350 g špaget
- 1 pórek
- 2 žloutky a 1 celé vejce
- 2 polévkové lžíce strouhaného parmazánu
- 50 ml olivového oleje
- snítka petrželky
- sůl
- pepř
Postup:
Přiveďte k varu osolenou vodu, přidejte špagety a vařte al dente.
Mezitím očistěte pórek a nakrájejte na tenké kroužky, osmahněte jej na trošce oleje, dokud nezezlátne, a osolte.
V misce rozšlehejte žloutky a jedno celé vejce s parmazánem, přidejte trochu vody a pokračujte ve šlehání, než bude konzistence připomínat krém.
Slijte vodu ze špaget a přidejte k nim směs vajíček s parmazánem. Dobře promíchejte. Přidejte pórek a tuňáka.
Posypte petrželkou a opepřete dle chuti.
Nový komentář
Komentáře
Príma tip. Dnes uvařím.
tak už vím co uvařím zítra....
Už při přečtení a pohledu na foto se začínám "olizovat"
Určitě vyzkouším
to vypadá moooooc dobře