Zkoušela jsem obohatit náš jídelníček kuskusem,
ale nějak pořád tápu v tajnostech jeho přípravy.

Má některá z vás osvědčený recept, jak ho připravit a ochutit?

Díky za radu.
Jatunka


Má se napařovat, někdo tvrdí, že vařit v mléce. Já ho prostě zaliji horkým vývarem, do kterého přidám obvykle karí. Nakrájím kousky plísňového sýra (a někdy i kousky osmažené anglické slaniny :-)) a ty do toho zamíchám. Pokud to máte jako hlavní jídlo, výborné jsou k tomu fazole v chilli omáčce, naložená červená řepa, čerstvá zelenina snad jakákoliv a na to nezapomeňte jogurt! Je to skvělá kombinace! Ještě k tomu jako moučník doporučuji uvařiti sobě masalu.

Každopádně se ten správný recept na přípravu také ráda dozvím!

Dnešní téma jsou tělesné tresty:
Bili vás rodiče?
Trestal vás pan učitel rákoskou?
Jak vychováváte děti?
Trestají učitelé v dnešní škole?

Když mě rozčílí, ubalím mu!

Jak trestáte děti?

Je facka účinné a správné řešení?

Je účinnější chválit?
Co se má a nemá?


Napište nám, odměníme Vás!
redakce@zena-in.cz