Holky prosím poraďte, jak na sníh do kremrolí, kremšnytů, indiánů.
Celá naše rodina je miluje a mně se ten zatracený sníh vždycky rozteče a není to ONO.
Dík Liba
Jak připravit správně náplň do kremrolí?.....
Holky prosím poraďte, jak na sníh do kremrolí, kremšnytů, indiánů.
Celá naše rodina je miluje a mně se ten zatracený sníh vždycky rozteče a není to ONO.
Dík Liba
Nedovolte, aby zima zničila vaši krásu Jakmile se teploty ocitnou okolo nuly, je potřeba věnovat své pleti výrazně více pozornosti.
Vytvořte si jedinečnou atmosféru Vánoc s dekoracemi od Ferrero Vánoce jsou obdobím setkávání s rodinou, blízkými přáteli i dávnými kamarády. Každý společný okamžik v přítomnosti lidí, které máte rádi, si můžete osladit pralinkami Ferrero.
“Máš nějaký dobrý tip na vánoční dárek ?? “ S klesající teplotou na teploměru stoupá nervozita všech okolo, když se zamyslí…kdy a jaké!!! dárky budou kupovat.
Zázrak jménem kurkuma pro vaše klouby: Koření, které oceníte nejen v kuchyni S přibývajícím věkem se hlásí různé zdravotní potíže. Mezi ty nejčastější patří omezení pohyblivosti kloubů. Tento nepříjemný fakt můžete řešit různými způsoby.
Ochutnejte malinovou smršť i zelenou harmonii nových čajů TEEKANNE Organics Prohřát se čajem s intenzivní chutí malin a brusinek nebo se naladit na klidnou notu zeleného čaje.
Posilte svoji imunitu s produkty Matuzalem Sychravé podzimní počasí oslabuje naši imunitu. Zajistěte její ochranu přírodními složkami. Máme pro vás tip na produkty Matuzelem s prokázanou vysokou antioxidační aktivitou.
Kvalitní výživa pro vaše oči a tip na dárkové balení Ocuvite pro ostrý zrak Každý z nás ví, jak důležitá je schopnost vidění. Naše oči jsou úžasný systém, který nám zprostředkovává životně důležité informace a umožňuje nám vnímat svět, který nás obklopuje. Potěšení ze života nám umožňují vnímat všechny naše smysly, ale zrak je obzvláště cenný. Proto je důležité oči chránit a dodávat jim důležité živiny.
Kdo hlídá naše zdraví? Jak pomoct imunitě Naše tělo se neustále setkává se spoustou cizích látek a nepřátelských mikroorganismů, které na nás útočí. Kdo hlídá naše zdraví, když to nejvíce potřebujeme?
Jak pečovat o pleť? Tyhle dvě holky vás to naučí Jestli si nejste tak úplně jisti, jak používat kosmetické přípravky, jak je nanášet, vrstvit či jak aktivní látky z kosmetiky fungují? Nebojte, nejste první a pravděpodobně ani poslední.
Ráj pro děti na babynabytek.cz: Rozhovor se zakladatelkou úspěšného eshopu Rádi bychom vám v našem rozhovoru představili skvělý online obchod www.babynabytek.cz, který působí na trhu již 11 let.
Nový komentář
Komentáře
Dost důležitá je teplota,všechny suroviny by měly mít pokojovou teplotu.
muminc: Ja taky trochu peču a baví mě to, ale to co jsem pravě viděla ...
Klobouk dolů, jsi fakt dost šikovná, týýý vádo, já jen zírám. Já mám za sebou panenku v bábovce, kočičku (naplocho stříkaný obrys krémem na piškot) a letos Červenou karkulku (jahodový čepeček)- dám vždycky svým dvěma
vybrat jaký chtějí společný dort - mají narozeniny měsíc od sebe. Jen na okraj - a to máš na všechno formy? A móóc prosím, prozraď mi recept na svůj krém - mě se skoro vždycky srazí ...
Harpie: díky za info
gerda: trdelníky jsem viděla dělat asi před měsícem v Plzni na náměstí... nejsem na sladký, ani moji chlapi ne, tak jsem to neochutnala, ale vypadaly pěkně...
gerda...teta byla letos na dovolené v Beskydech a přivezla nám trdelník, kterej tam pečou a prodávaj, nepeče se to sice nad ohněm - přece jen jako "velkovýroba" by to asi bylo náročný, ale je to dobrý:-))
muminc:
dortíky - to si je někdo dovolí rozkrojit a sníst? takovou krásu?
Pavla_b: jo, já jsem jednou v TV viděla, jak dělají originál Skalické trdelníky - slovenská specialita. Kynuté těsto navinuli na takové velké válečky, posypali ořechama a otáčeli tím nad ohněm. Po upečení se to sesunulo a krájelo na kroužky. Tohle se doma zvládne těžko, ale moc ráda bych to ochutnala.
Pavla_b: já vím, že je z jiného těsta, ale u babičky se tak říká i kremrolím...
houserop..trdelník je z jiného těsta než kremrole...princip navíjení těsta je stejný:-))
Kremzina: ve fotoalbech
- dej si tam muminc jako autora a má tam jen to s dorty. A jsou
Kde je to fotoalbum muminc:?????
muminc: náááádhera
Klobouk dolů
. Ty ozdoby děláš z marcipánu ? A kupuješ ho, nebo máš na něj taky receptík
?
Nemám ráda kremrole se sněhem, ale miluju je se šlehačkou. Kremroli vymazat nějakou kyselou marmeládou (jenom kousek) a naplnit šlehačkou se ztužovačem. Recept paní Dolejšové, kdo jednou ochutná, už bílkový sníh nechce...
Mmch. u babičky se kremrolím říká trdelník.
My jsme taky když jsem byla malá dělávali kremrole a pamatuju se, že jsme sníh šlehali v normálním ručním šlehači a pak do něj zašlehávali po kapkách svařenej cukr, kterej musel být tzv. na nit.
Brennesl:Jsou to opravdu moje výtvory.Nejsem sice vyučená cukrářka, mám strojnickou průmyslovku, ale toto je můj koníček, kterým se odreaguji od normálního života.
Stejně jako novinka-na 1 bílek 7 dkg cukru a šlehat ve vodní lázni,sníh se musí uvařit.Cukr krystal,z moučky by tekl.Stejným způsobem vařím celá vejce na nastavování máslového krému.
než bych se s tím prčila, objednám to u cukrářky
muminc: koukam na dortiky, NADHERA!!!
Pokud chceš, aby ti sníh pořádně držel, tak jej musíš uvařit. Na 1 bílek dávám 7 dkg krupicového nebo jemného krystalového cukru a šlehám ručním elektrickým šlehačem na nejmenší rychlosti. Má se sice dělat v páře, ale já jej šlehám přímo na plynovém sporáku v nerezovém silnostěnném hrnci, samozřejmě na nejmenší plotýnce a úplně stáhnutém plynu. Trvá to sice nějakou dobu, ale musí se opravdu vydržet až je sníh hodně hustý a teplý. Potom jej s hrncem dám do dřezu do studené vody, ještě chvíli šlehám a hned se musí plnit. Zatím se mi nestalo, že by se roztekl. Stejně dělám i vajíčka s cukrem do krému na řezy, dorty a pod. Jestli tě to zajímá, tak se podívej na fotoalba - muminc - dortíky. Tak ti přeji, aby se ti sníh podařil a dobrou chuť.
Nyotaimori: tohle se dětem těžko vysvětluje
, obzvlášť. když by se mohli vážit i s postelí a obezita nikde