Foto: Alena Kolaříková
Suroviny
- 3 vejce
- 200 g cukru krupice
- 350 g polohrubé mouky
- 1 prášek do pečiva
- 180 g smetany ke šlehání
- 60 ml mléka
- ovoce podle chuti a sezony
Postup
Cukr vyšlehejte s vejci do pěny. Opatrně přimíchejte mouku smíchanou s práškem do pečiva. Nakonec smetanu a mléko. Nalijte na plech vyložený pečicím papírem nebo vymazaný tukem a vysypaný polohrubou moukou.
Nahoru naskládejte ovoce.
Pečte v troubě vyhřáté na 180 °C, 40 až 45 minut.
Dobrou chuť přeje Elly.
Foto: Lenka Mastešová
Jahodová bublanina s netradiční vůní hřebíčku
Foto: Alena Kolaříková
Nový komentář