Foto: Alena Kolaříková
Suroviny
- 1 větší makrela
- 120 gramů mrkve nastrouhané nahrubo
- 3 stonky jarní cibulky nebo malá červená cibule
- 250 g polotučného tvarohu
- 1 lžička soli
- špetka pepře
- 1 lžička hořčice
Foto: Alena Kolaříková
Postup
Makrelu oberte a natrhejte na kousky. Dejte do misky. Přidejte nahrubo nastrouhanou mrkev, najemno nakrájenou cibulku (bílé i zelená části), tvaroh a hořčici. Promíchejte a ochuťte solí a pepřem.
Pokud je to možné, nechejte pár hodin odležet v lednici.
Mažte na libovolné pečivo.
Dobrou chuť přeje Elly.
Šunková pomazánka nejen pro děti
Foto: Alena Kolaříková
Foto: Alena Kolaříková
Nový komentář