Foto: Alena Kolaříková
Suroviny
- 1 Valašský mix na gril
- 4 červené a 4 žluté papriky
- 3 velké cibule
- 6 stroužků česneku
- olivový olej
- sůl a pepř
- čerstvé bylinky - tymián, petrželka
Postup
Všechny papriky rozkrojte napůl, očistěte je od semínek a nakrájejte na plátky. Vsypejte do velké pánve, kterou je možné používat na grilu. Přidejte oloupané a rozmáčknuté stroužky česneku a oloupané cibule pokrájené na čtvrtky.
Zalijte olivovým olejem, ochuťte solí a pepřem. Ochuťte čerstvým tymiánem. Dejte na rozpálený gril a zároveň dejte grilovat všechny klobásky z Valašského mixu na gril.
Papriky průběžně míchejte. Na grilu musí změknout a místy můžou být lehce spáleny dočerna. Dodá jim to úžasnou chuť. Až jsou hotové, sundejte z grilu a dochuťte nasekanou petrželovou natí. Promíchejte a podávejte s ugrilovanými klobásami.
Dobrou chuť přeje Elly.
Foto: Alena Kolaříková
Foto: Alena Kolaříková
Nový komentář