Suroviny
tvarůžky, pěkně uleželé
2 vejce
hladká mouka
strouhanka
olej
Postup
Tvarůžky obalíme v mouce, poté v rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance. Tento proces klidně zopakujte. Důležité je, aby vrstva strouhanky byla dostatečná a nikde ani skulinka, aby nám tvarůžky nevytekly.
Smažíme dozlatova v rozpáleném oleji.
Podáváme s bramborem nebo smaženými hranolkami (ale to už je smaženého moc).
Dobrou chuť přeje Lulu.
Nový komentář
Komentáře
mnamka
hned bych si dala doma je mam zakazane tak si je davam venku
dělala jsem - při přípravě děsně smrdí,ale je to chuťovka
mnam to bych mohla stale jist jsou moc dobre ale horsi je to ze smazenim vzdy je delam v lete na zahrade kde varime venku
Vypadají moc hezky, jen se do nich zakousnout
mnam, delala jsem je na chate na zahrade a moc jsme si pochutnali, dala jsem si k nim dijonaisku helmanns, je prijemne pikantni
Delikatesa,mňam,ale bojím se to doma dělat kvůli zápachu.
No lepší je to dělat venku......
když se vám náhodou nějaký rozteče, tak je to pak mazec....ale jinak je to dobrotka
Dělala jsem jen jedenkrát a pak jsem týden větrala byt!
Tohle jídlo miluju,škoda,že jen já.Tak ho nevařím.
tvarůžky smažím na balkoně i přes ten zápach jsou výborné
aby nevytekly obaluji je dvakrát
Mňam, ale taky se mi roztekly a týden smrděly, tak už to neukouším. Dnes jsem měla k večeři tvarůžkovou pomazánku z Penny, moc jsem se na ni těšila, ale nic moc.
na obrázku je snad květák,né?
Odemětobě — #4 my smažíme taky ve fritáku na balkoně a nejen tvargle.
syrečky miluju na čerstvém chlebu s máslem
mmarianne — #3 také to tak dělám bez hořčice ale skusím to,dík
Ale vždyť zas tak moc nesmrdí, to znám horší puchy !
Navíc jsou málo kalorické.
A to na obrázku asi nejsou tvarůžky co ?
Tvarůžky milujeme v jakékoliv podobě, ale smažím je zásadně ve friťáku na balkóně. Z bytu se to větrá hóóódně dlouho,digestoř nedigestoř.
Před obalením potřít hořčicí a zabalit do kolečka šunkovýho salámu, pak trojobal a smažit. Vynikající, cítit to ale fakt je.