Suroviny
1 kg roštěné
150 ml červeného vína
med
třtinový cukr
sojová omáčka
worcesterová omáčka
trochu chilli koření
Postup
Maso nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Připravíme si marinádu ze lžíce medu, lžíce cukru, lžíce sojové a worcesterové omáčky a špetky chilli.
Maso necháme v této marinádě minimálně 24 hodin a poté grilujeme.
Dobrou chuť přeje Káča.
Nový komentář
Komentáře
zkusim
uschovano
samé dobré věci .. pro mne prosím bez chilli
určitě vyzkouším, super nápad
jojo, marináda jednoduchá a rychlá, takže jsme to zrealizovali v podstatě hned. a na radu dasad jsem zkusila koupit i helmansku s křenem a rajčaty a byla fakt dobrá
vcera jsme ogrilovali a bylo senzacni, s bagetkou, zeleninkou a tatarkou s krenem a rajcaty (od helmansu, mame ji moc radi, kren ma fakt riz)
hmm může to být dobréééé
