jablka11.jpg (114 KB)Foto: Alena Kolaříková

Suroviny

  • 8 plátků toastového chleba
  • 250 g polotučného tvarohu
  • javorový sirup podle chuti
  • 1-2 lžičky skořice
  • 50 g karamelových sušenek
  • čerstvá jablka

Postup

Tvaroh dejte do misky a vmíchejte do něj skořici, javorový sirup a rozmačkané sušenky. Javorovým sirupem doslaďte podle vlastní chuti. Tvaroh osladí i sušenky, takže doporučujeme nejprve vmíchat ty a potom až dosladit sirupem.

Tvarohem namažte toastové chleby a na čtyři z nich naskládejte na plátky nakrájená jablka. Přiklopte zbylými toastovými chleby.

Zapečte v sendvičovači.

Tip: Tvarohu můžete připravit dvojnásobné množství a druhou polovinu používat na namáčení opečených sendvičů.

Dobrou chuť přeje Elly.

8.jpg (1.60 MB)Foto: Sage

9.jpg (840 KB)Foto: archiv redakce

Reklama