Porce: 4

Potřebujeme:

  • 4 ks sýra s bílou plísní
  • 8 plátků Váhalovy slaniny nebo Chilli boku Váhala nakrájeného na plátky
  • Lžíce oleje
  • Bylinky dle preferencí (tymián, bazalka, oregano)
  • Alobal
  • Přírodní provázek

Postup:
Sýr rozřízneme na polovinu. Olej smícháme s nasekanými bylinkami, potřeme sýr zvenku i zevnitř, a necháme chvíli marinovat. Pokud máme dostatek času, necháme odležet 24 h. Následně každý marinovaný sýr zabalíme do plátků Váhalovy slaniny nebo Chilli boku Váhala a převážeme přírodním provázkem. Opět zabalíme, tentokrát do dvou vrstev alobalu a grilujeme na mírném ohni 10 min po každé straně. Po deseti minutách sundáme sýr z grilu a podáváme s bagetou a čerstvou zeleninou.

REDAKČNÍ TIP! Správný kečup nesmí chybět na žádné grilovačce.
Vyzkoušejte kečupy HELLO.

Grilovací sezóna právě začíná, tak jsme v redakci uvítali možnost testování, které je spojeno právě s grilováním! Milujete kečup? Nebo vaše děti milují kečup? Některá jídla si bez kečupu ani nedovedeme představit a na správné grilovačce nesmí chybět! Kečup HELLO si letos nově můžete koupit v inovativním a praktickém balení kapsičky 200 g - obsahuje 165 g rajčat na 100 g kečupu a je sterilován, tedy neobsahuje žádné konzervační látky!
Můžete si vybrat ze dvou variant – ostrý a jemný kečup. Malé 200g balení s praktickým uzávěrem se ale určitě hodí i těm, pro koho je velké balení 500 ml zbytečně velké. Oceňujeme, že kečupy HELLO jsou vyrobeny z kvalitních surovin a neobsahují žádné konzervační látky, jsou k dostání v obchodech Billa.

Reklama