Na naší grilovací párty, kterou jsme na konci června uspořádali v naší redakci jsme měli možnost ochutnat a testovat klobásy z Kauflandu, který byl partnerem naší akce. Protože grilování a chutné klobásy k sobě patří, nemohli jsme této nabídce odolat. Byly tak krásně čerstvé a voňavé!

Jakmile jsme položili klobásy na rozpálený gril, všem se sbíhaly sliny, protože na našem redakčním dvoře se rozlinula typická vůně. Jaké byly reakce testerek? Uvádíme některé z nich.

  • Jana: „Ochutnala jsem klobásy se sušenými rajčaty, jsou velmi jemné a dobré.“
  • Klára: „Miluji vinnou klobásku, tato z Kauflandu je moc dobrá.“
  • Míša: „Ochutnala jsem klobásy se sušenými rajčaty a ty s cibulkou, která je v klobáse příjemně cítit, až budeme o víkendu grilovat, už vím, co koupím.“
  • Elly, redaktorka Vaření: „Klobásy z Kauflandu mě příjemně překvapily a nevěděla jsem, že jsou z vlastní výroby přímo z masozávodu.“
  • Hanka: „Dobře ochucené, jemné maso, po upečení jsou krásně šťavnaté.“
  • Martina: „Klobásky jsem nejprve nechtěla, ale po ochutnání té s cibulkou jsem neodolala a snědla jsem ji celou. Byla dobrá.“

Náš tip, jak grilovat klobásy: Důležité je kvalitní klobásky grilováním nezničit. Před položením na gril je vyndejte s předstihem z ledničky a nechte ohřát na venkovní teplotu. Klobásky se nenařezávají jako buřty, aby všechna lahodná šťáva zůstala uvnitř. A pozor, ať ji nepřipálíte.

Více najdete informací naleznete zde.

Testovali jsme tyto klobásy:

Klobása se sušenými rajčaty

- vyrobeno podle české cechovní normy
- v přírodním skopovém střívku
- vyrobeno v našem masozávodě v Modleticích

Klobása s cibulkou

- vyrobeno podle české cechovní normy
- v přírodním vepřovém střívku
- vyrobeno v našem masozávodě v Modleticích

Staročeská klobása

- v přírodním vepřovém střívku
- 83 % masa
- vyrobeno dle České cechovní normy
- vyrobeno v našem masozávodě v Modleticích

Vinná klobása dle receptury z roku 1955

- tradiční receptura z roku 1955
- s vínem ze Zámeckého vinařství Bzenec (Veltlínské zelené)
- vyrobeno dle České cechovní normy
- v přírodním skopovém střívku
- vyrobeno v našem masozávodě v Modleticích



Naše články:

Reklama