IMG_8345.jpg (140 KB)Foto: Alena Kolaříková

Suroviny

  • 300 g tuňáka ve vlastní šťávě nebo v oleji (z plechovky)
  • pár stonků zeleného chřestu
  • 1 červená paprika
  • 4 stonky jarní cibulky
  • sůl a pepř
  • olivový olej
  • 400 g sépiových špaget

Postup

Dejte vařit špagety do osolené vody.

Mezitím připravte zbytek pokrmu.

Ve velké pánvi zahřejte olivový olej. Vsypejte na něj na kolečka nakrájené jarní cibulky, na kostičky nakrájenou červenou papriku a na špalíčky nakrájený chřest. Opékejte asi pět minut a přidejte i tuňáka. Prohřejte dalších pět minut. 

Sceďte špagety a vmíchejte je do pánvičky.

Ihned podávejte.

Dobrou chuť přeje Elly.

1.jpg (106 KB)Foto: Alena Kolaříková

2.jpg (55 KB)Foto: archiv redakce

Reklama