Pražská restaurace SaSaZu pro vás připravila v ten den speciální menu, které sestavil šéfkuchař Andy Tan. Vybrané pokrmy tvoří symfonii chutí, která potěší vás i vašeho partnera. A protože SaSaZu je celé o sdílení zážitků a sdílení chutí, připravené menu je koncipované tak, abyste se o něj s parterem podělili a ochutnali tak celou škálu chutí, které nabízí asijská fusion kuchyně.

Po skleničce Prosecca si pochutnáte na oblíbeném salátu ze zelené papáji, který vás dostane svou svěží chutí kombinující zelenou papáju se sladkým mangem, koriandrem, citronovou trávou, kešu oříšky a chilli-limetkovou omáčkou. Následuje kokosovo-kukuřičná polévka spojující jemnost kokosového mléka s výraznou chutí zelené kari pasty, thajské bazalky a yakitori omáčky. Pak následují rolky tak typické pro Asii, připravené ale v osobitém pojetí našeho šéfkuchaře. Rolky Bang Chang s krevetami, citrusy, bazalkou, mátou, kokosovou pastou a citrónovo-koriandrovou omáčkou, následované SaSa křupavou rolkou, nebo-li rolkami s tuňákem a lososem, wasabi a omáčkou z černého sezamu, potěší nejen vaše chuťové pohárky, ale svým zpracováním a barevností jsou také pohádkou pro vaše oči.

Podělit se dále můžete o hovězí 5-ti koření s rukolovým salátem a tradiční čínské knedlíčky dim sum s hovězím masem, foie gras a zázvorovo-pepřovou omáčkou. Následuje kachna Tamarind s kořením pěti vůní a tamarindovou omáčkou a rib-eye steak s omáčkou z lanýžů a zázvoru. V
SaSaZu používáme Prime USDA hovězí maso nejvyšší kvality, které je svou jemností a chutí nenapodobitelné. Zajistí vám tak opravdový chuťový prožitek. Oslavu lásky pak společně zakončíte sladkou tečkou v podobě naší speciality Chocolate Ball. K večeři si můžete užít také lahev Prosecca Deseo Extra Dry.

Menu je potřeba dopředu objednat. Cena pro dva je 3 500 Kč. K ceně večeře je připočítána 10% service charge. Platba je nutná předem a rezervace je závazná. Valentýnskou večeři si můžete užít od 18:30 nebo od 21:00. Pokud máte zájem, zarezervujte si stůl SASAZU/REZERVACE

SaSaZu - opravdová Asie v Praze

Oblíbená pražská restaurace SaSaZu je tím pravým místem pro všechny milovníky asijské kuchyně. Výrazný a osobitý rukopis šéfkuchaře Andyho Tana je poznat u každého pokrmu, který na rozmanitém jídelním lístku najdete. Andy, který pochází z Indonésie, si odsud přinesl lásku
k rozmanitým chutím, barvám a čerstvým surovinám. Vše dotáhl k dokonalosti dlouholetým působením ve vyhlášených evropských restauracích a nyní se jeho uměním pyšní právě pražské SaSaZu.

S Andyho pomocí se v SaSaZu ponoříme do autentických chutí a vůní asijského kontinentu a poznáme nečekané a báječné kombinace, které jeho kuchyně nabízí. V souladu s jeho hlavním cílem tak pomyslně procestujeme opravdovou Asii, od Blízkého východu a Indie, přes Čínu a
jihovýchodní Asiii, až po Japonsko. Poznáme tak asijskou kuchyni s jejími neopakovatelnými barevnými a chuťovými kombinace, naservírovanou ve stylu prvotřídní evropské restaurace.

SaSaZu svým návštěvníkům vždy nabídne nečekaný a autentický smyslový zážitek, který potěší nejen jejich chuťové pohárky, ale díky kreativnímu designu jednotlivých pokrmů a jejich citlivě vybrané barevné kombinaci přináší také požitek vizuální.

Více na SASAZU.CZ

Reklama