Jedna jako druhá
Pokud chcete po otevření balení sardinek najít vždy celé, nerozdrobené rybičky té správné velikosti, máme pro vás tip: sardinky norské značky King Oskar. Značka King Oscar Vám tyto vlastnosti zaručuje. Tyto sardinky můžeme použít nejen k pomazánkám, ale i na ozdobu chlebíčků nebo jednohubek. Kromě toho vám v závěru článku přinášíme pár velmi zajímavých receptů.
Sardinka umí sama o sobě mnohé zázraky
Pokud chcete zvýšit přísun jedné z nejdůležitějších nenasycených mastných kyselin Omega 3, doporučujeme Vám zakoupení sardinek. Omega 3 umí mnohé zázraky a působí jako prevence řady závažných onemocnění. Dokáže také posílit srdce, mozek, kosti a chrání i kůži. Pokud si chcete být jisti, že je ve vašich rybičkách obsažena v dostatečném množství, pak skvělou volbou jsou sardinky King Oscar. Díky okamžitému zpracování vylovených ryb a ruční výrobě zachovávají sardinky norské značky King Oscar vysoký obsah těchto nenasycených mastných kyselin.
Blahodárné působení kyselin Omega 3
Nenasycené mastné kyseliny Omega 3 blahodárně působí především na kardiovaskulární procesy, zlepšují proudění krve v těch nejjemnějších cévách – vlásečnicích, regulují hodnotu krevního tlaku a zabraňují tvorbě krevních sraženin. Pomáhají snižovat hladinu cholesterolu, jsou nezbytně nutné k řadě elementárních procesů, především k růstu a obnově buněk. Jedno balení sardinek King Oscar pokryje 40 % denní potřeby proteinů dospělého člověka a stačí saturovat denní potřebu vitaminu D.
Více informací o sardinkách King Oscar naleznete ZDE
Díky kvalitě těchto sardinek je můžeme použít například ke zhotovení výtečného salátu nebo chuťovek!
Baltické sardinky pikantní s cibulkou, křenem a pažitkou jako předkrm nebo malé jídlo (4 porce)
Baltické sardinky 4 ks
Cibule 200 g
Křen 100 g
Pažitka 30 g
Citron 1 ks
Baltické sardinky dáme na talíř a pokapeme citronovou šťávou. Na jemno nakrájenou cibulku promícháme s nastrouhaným křenem a pažitkou. Sardinky na talíři posypeme touto směsí a podáváme. Jako přílohu můžeme zvolit chléb, pečivo.
CHUŤOVKY Z LISTOVÉHO TĚSTA S BALTICKÝMI SARDINKAMI ![]()

A KAPARY (40 ks)
Baltické sardinky 6 ks
Listové těsto 200 g
Kapary
Vejce 4 ks
Zelená petržel
Sardinky nejprve osušíme – necháme je vcelku. Kapary rozsekáme nadrobno se zelenou petrželí a přidáme nakrájené sardinky.
Z listového těsta si vyválíme velký plát a kulatým tvořítkem o průměru asi
Na stránkách Žena-in.cz právě začíná soutěž s King Oscar! Chcete se zúčastnit? Klikněte ZDE!
Nový komentář
Komentáře
otysova: co je to žluté koření? Kari nebo kurkuma?
Miluji sardinky na všechny způsoby - dokonce i na špagetách. Poslední dobou se mi nepodařilo koupit sardinky, které by nebyly "na šrot", ale navíc na mě z toho "šrotu" vždycky koukajů samostatná rybí očička!
Hrůza! Zkusím tuhle doporučovanou značku. Ale o ceně si nědělám iluze: u nás v sámošce mají normální šproty a taky šproty této značky. Jejich cena je oproti těm normálním několikanásobná. Jenže - když koupím levnější a pak je nechce ani kočka ...
Já nesmím mořské ryby
Super,taky u nás máme rádi rybičky.Ten druhý recept co nejdřív vyzkouším.