Ingredience:
- 200 g Kuřecích prsou
- 150 g Bílého hroznového vína
- 100 g Nivy
- 1x Řapíkatý celer
- 1x Jablko
- 1 dl Bílého vína
- Čerstvý listový špenát
- Olivový olej
- Pepř mletý
- Citron
- Sůl
- Cukr
Postup:
Zeleninu a ovoce pečlivě omyjeme. Jablko a řapíkatý celer nakrájíme na jemné plátky. Přidáme hroznové víno a listový špenát. Vše jemně promícháme. Přidáme špetku soli a pepře a na špičku lžičky trochu cukru. Zalijeme bílým vínem, zakápneme olivovým olejem a znovu promícháme. Nakonec přidáme naporcovanou nivu a grilovaná kuřecí prsa. Dle chuti můžeme ještě přidat pár kapek šťávy z citronu.
Nový komentář
Komentáře
Vypadá perfektně a asi bude i skvěle chutnat.
zajímavá kombinace
Bezva kombinace.
Hezký příbory