Foto: Alena Kolaříková
Suroviny
Na dvě porce
- 1 salátová okurka
- 10 ředkviček
- hromada oblíbených klíčků
- 200 g mražených krevet (ideální velikost 71/90)
- 1 lžička směsi koření Avokádo Ryby
- 1 lžíce olivového oleje
- podle chuti další oblíbená zelenina- avokádo, rajčata, papriky,...
na zálivku
- 300 g bílého jogurtu
- 2 lžíce kvalitního olivového oleje
- 1 sáček Avokádo Salátová zálivka Bylinková
Postup
Okurku omyjte a nakrájejte na kostičky, ředkvičky na kolečka a ostatní zeleninu, kterou nakrájíme také na kostičky. Krevety nechte rozmrazit a dejte okapat do cedníku. V pánvi zahřejte olivový olej a vsypejte na něj krevety. Dochuťte směsí koření Ryby. Opékejte přibližně 5 minut.
Do sklenice skládejte vrstvy zeleniny a krevet. Do jogurtu vmíchejte olivový olej a salátovou zálivku. Promíchejte a zalijte salát připravený ve sklenici. Zavřete víčkem a skladujte v lednici. Podle zvolených sklenic takto připravíte přibližně dvě porce.
Dobrou chuť přeje Elly.
Foto: Alena Kolaříková
Foto: Alena Kolaříková
Nový komentář
Komentáře
který v práci jen vyklopíte a zamícháte. Tenhle tip
t t t t t t t t t t t t t t t t t