DSC_0065.jpg (72 KB)

Suroviny

  • 450 g hotových chlazených noků
  • 1 plechovka Bonduelle kukuřice s chilli
  • 1 plechovka fazolí v tomatové omáčce
  • 2 cibule
  • 1 lžíce sádla
  • 4 vejce
  • sůl
  • černý pepř
  • zelená petrželová nať
  • podle chuti ještě kousek nadrobno nakrájené chilli papričky

DSC_0063.jpg (53 KB)

Postup

V hrnci rozehřejte sádlo a opečte na něm nadrobno nakrájenou cibuli.

Přidejte obě plechovky. Promíchejte a podle chuti můžete přidat ještě chilli papričku nakrájenou nadrobno.

Noky opečte na suché pánvi. Můžou se opékat během toho, co se připravují fazole s kukuřicí.

Připravte si čtyři sázená vejce. Ta ochuťte solí a pepřem.

Podávejte společně posypaná nadrobno nakrájenou zelenou petrželovou natí.

Dobrou chuť přeje Elly.

Fazole a kukuřice v rychlých pochoutkách

Uzená žebra s fazolemi a rajčaty

DSC_0030.jpg (85 KB)

Farmářské buřty s fazolemi

farmarskefazole3.jpg (201 KB)

Gnocchi s nivou a kukuřicí

gnocchi1.jpg (79 KB)

Zdroj fotografií: Alena Kolaříková

Reklama