Foto: Elizabeth Lore
Suroviny
- 2 hrnky hladké mouky
- 1 prášek do pečiva
- 1 hrnek mléka
- 2 vejce
- 1 vanilkový cukr
- 1 lžíce krupicového cukru
- 2 lžíce oleje
Foto: Elizabeth Lore
Postup
Smíchejte mouku s práškem do pečiva. Pak přidejte zbytek surovin, včetně oleje.
Lívance můžete smažit v lívanečníku, obyčejné pánvi nebo na palačinkovači, s tenkou vrstvou oleje na každý lívanec.
Podávejte s čím máte rádi. Ořechové máslo, džem, šlehačka, ovoce, javorový sirup, ořechy. Prostě cokoliv.
Dobrou chuť přeje Elizabeth Lore.
Chutné a levné tvarohové smaženky
Foto: Alena Kolaříková
Foto: Alena Kolaříková
Nový komentář
Komentáře
podle mně to jsou spíš omelety než lívance