Foto: Rohlík
Značka SUTCHA umožní zákazníkům absolvovat chuťovou cestu kolem světa. Nabízí totiž masa z Argentiny, Austrálie, Brazílie, Kanady nebo USA. Ocení ho zejména milovníci šťavnatých steaků. Plemena jako Angus, Hereford či Wagyu jsou totiž až 100 dní krmena vysoce kalorickým zrnem, což vede k optimálnímu pronikání intramuskulárního tuku nazývaného mramorování. A výsledkem toho procesu je velká šťavnatost jednotlivých kusů.
O prémiovou chuť se stará také zrání, SUTCHA steaky zrají ve vakuu minimálně 60 dní. Během této doby maso změkne, získá komplexnější chuť a vaše chuťové pohárky prožijí po přípravě masa jedinečný zážitek.
Cílem je nabídnout zákazníkům kusy masa, které v běžných supermarketech obvykle nenajdou. Díky Rohlíku mohou ochutnat například loupanou plec (flat iron), váleček (eye round), kulatou plec (chuck tender) nebo pupek (flank). Pro dosažení co nejlepšího výsledku je ovšem nutné vybrat správný kus masa pro správný účel. Prorostlejší masa se hodí na gril nebo k restování na pánvi, libové kusy je vhodné pomalu vařit.
Foto: Rohlík
Samozřejmostí je pro tuto značku etické zacházení se zvířaty, která se pasou na pastvě nebo jsou dokrmována obilovinami. A dává si pozor také na to, aby vytvořila férové podmínky pro farmáře. Rohlik Group napříč všemi zeměmi, kde působí, nabízí maso privátní značky SUTCHA pouze od primárních dovozců do EU. Díky tomu dokáže mapovat celý chovný a logistický řetězec až po doručení k zákazníkovi. Zákazníci si tak mohou být jisti, že Rohlík i oni mají přesné informace o původu masa.
Všechny masožravce jistě potěší i to, že SUTCHA má široký výběr masa k dispozici po celý rok. Chlazené a vakuově balené maso je navíc chráněné před kontaminací a vydrží déle čerstvé.
SUTCHA je dalším přírůstkem do rodiny privátních značek Rohlíku, které si potrpí na skvělý poměr kvality a ceny. Patří mezi ně Miil, Dacello, Moddia, Pappudio a Ubomi.
Nabídku masa najdete na Rohlik.cz.
Nový komentář