Lipánek TVAROHOVÝ je méně sladký
Hledáte ideální svačinku pro děti? Je tu pro vás Lipánek TVAROHOVÝ – má o 30 procent méně cukrů a je plný jemného tvarohu a lahodné smetany. S Lipánkem TVAROHOVÝM malí dobrodruzi zaženou hlad a doplní energii. Navíc je bez stabilizátorů a konzervantů. Pochutnat si mohou na vanilkovém, kakaovém a smetanovém.

obrazek.png

Lipánek TRADIČNÍ, jak ho znáte z dětství
Lipánka jste mohli poprvé ochutnat před 56 lety a od té doby se jeho receptura nezměnila. Stále je jeho základem smetana, tvaroh a cukr. Jen si teď naše děti mohou vybrat z více příchutí. K vanilce a kakau přibyla ještě jahoda, kombinace kakaa s vanilkou nebo banánem a smetanová příchuť.

Soutěžte nejen o skipasy s Hejbni kostrou

557x175px-hejbni-kostrou-pigy-soutez-v2.jpg

Hejbni kostrou – to je soutěž s Lipánkem TRADIČNÍM a TVAROHOVÝM, ve které jde o to se co nejvíce hýbat.

Samozřejmě je určena pro děti, ale příklady táhnou, takže se jako rodiče můžete zapojit také.

A abyste měli motivaci a pořádně si to užili, vyhrát můžete rodinné skipasy do lyžařských středisek po celé České republice, rodinné vstupenky do zábavního dětského parku Mirakulum v Milovicích, dětské sportovní oblečení, balíčky kapitána Lipánka nebo vouchery na nákup v e-shopu Madety.

Více informací najdete ZDE

Tetovačky pro všechny!
Všichni, kteří poctivě třídí, už to znají. Po sloupnutí papírového přebalu z kelímku Lipánka najdete tetovačku. Celá kolekce je na téma soutěže Hejbni kostrou – Lipánek a jeho kamarádi při sportu. Pokud rozbalíte Lipánka TRADIČNÍHO či TVAROHOVÉHO se soutěžním víčkem, můžete si s dětmi zahrát hru – vyzkoušíte sport, který je vyobrazený na tetovačce.

6322ddae3cb4fobrazek.png

Co jste o Lipánkovi možná nevěděli

  • První kus Lipánka sjel z výrobní linky v roce 1966 a jeho jméno zřejmě souvisí s naším jihočeským mořem, vodní nádrží Lipno. Kterého z madeťáků to tenkrát napadlo, ale bohužel nevíme.
  • V roce 1977 jste mohli koupit Lipánka citronového, od roku 2012 se vyráběl i limetkový.
  • Malým i velkým chutná nejvíc Lipánek TRADIČNÍ vanilkový.
  • V roce 1966 se Lipánek vyráběl jen dvakrát v týdnu – v úterý vanilkový, ve čtvrtek kakaový.
  • V roce vzniku se dezert plnil do neošetřovaných kelímků v otevřených baličkách. Proto jenom dvoudenní trvanlivost. Od roku 1996 se trvanlivost prodloužila na čtrnáct dní. Podařilo se to díky novým způsobům technologie přípravy, ale v neposlední řadě i díky kvalitě balení. Technologie stále zdokonalujeme, takže nyní už Lipánek při stejné receptuře vydrží i déle než 14 dní.

Více inspirace najdete na stránkách www.lipanek.cz

6321d120deb4cobrazek.png