Tajemství toho nejlepšího guláše
Pro chladné dny se hodí jídlo, které zahřeje na těle i na duši. Jako třeba pravý nefalšovaný guláš z hovězího kližky a poctivé dávky cibule, který nepotřebuje zahustit moukou. Chce svůj čas, ale odvděčí se plnou chutí a rozpadajícím se masem. S knedlíkem a pár kolečky syrové cibule patří mezi klasiku, kterou milují hlavně muži bez ohledu na věk. A když ho připravíte víc, máte i večeři na druhý den, kdy knedlíky nahradíte krajícem chleba. A jak známo, guláš je druhý den ještě lepší.
Nový komentář
Komentáře
Chce se mi zvracet.
femme: Ten můj je zatížený na mě celou, tak nevím, co byl on
femme:
to by musel být brzo odstavenej pomalu každej chlap......
www.wulffmorgenthaler.com
Je tam spousta mnohem vtipnějších nechutností:P
Nevzpomínám.
Ale z vyprávění vím, že prý jsem nechtěla chytit prso (měla jsem rozštěp měkkého patra, tak mi to asi nešlo nebo co) a mamka mi teda mléko musela odstříkávat a krmit lahví. S tou jsem problémy neměla.