Je libo kobylku nebo červíka? No nezní to nechutně? A takové menu bylo přitomdneska vredakci Ženy-in realitou. Bez obav, příčinou není hospodářská krize, ale návrat Radka a Kláry Křížových zThajska. A co by mohli se škodolibostí sobě vlastní svým podřízeným přivézt jinéhonež pár tamních chipsů, tedy pražený hmyz.
Jak vypadala reakce redaktorů akolegyň zobchodního oddělení? Znechucené citoslovce a projevy, jež se nedají publikovat, nahradilo křupání a křupání a křupání…
Tedy, máme-li být poctiví, ne všichni prvopočáteční odpor překonali. V útrobách Evy Soukupové – ta zvažovala, zda navštívit záchod a strčit si prst do krku, nebo čekat, až znechucení a fantazie sehrají svoji roli– a Marušky Šrámkové ani červíci či kobylky poslední místo svého odpočinku nenašli.
A autor těchto řádků? Ošíval se, ošíval. Když ale slyšel, jak nožičky a křidélka kobylek křupají vzubechKuby D. Kočího a jak se přitom slastně usmívá, neodolal.
Hmmm… nejlepší byly slané larvičky. Pravda, pak následovalo půlhodinové čištění zubů a rychlá koupě čokolády kzahnání chutě typické pro pražené červíky, ale vřele doporučuji…
Nabídněte si:
Dobrou chuť!
Nový komentář
Komentáře
děkuji nechci
fuj hnus
bleeeeeeee
máte můj obdiv,protože tohle asi ee!
Jsem pro zkusit a ochutnat vsechno, ale do tech cervu se mi moc nechce.
vladka006: co místo liposukce doučování češtiny?
eva.soukupova:
lukas.cejka: možná Tě to překvapí, ale po dnešním odpoledni jsem hlad zatím ani nedostala.
eva.soukupova: tz si nevecerela? tak to je ti blbe z hladu
krucinál
Jsem dobrých pár hodin doma ještě teď je mi blbě. Rozháním to ledovou colou a doufám, že se budu moct ještě dneska navečeřet. Tohle mi byl čert dlužnej
Dante Alighieri:
Mně přijde divný, že to někomu vadí
Ale jo, lidi jsou různý. Já šílím při spatření žížaly
Ze pstruha je nejlepší líčko a to je, ano, na hlavě
Meander: No tenkrát jsem to ještě nevěděla, protože nikdy předtím jsem pstruha nejedla. Já vím, taková obrovská mezera ve vzdělání!
Maggi v polívce jsem měla dneska.
Ještě víš o nějakých dalších hnusech?
Solei: Hernajs, sardinky mam docela ráda.
Dante Alighieri: pstruh ještě jde, jsem si objednala v restauraci v cizině jídlo, samozřejmě název mi nic neřekl a byli to obalené rybičky, taky s očičkama, vnitřnostma a ploutvičkama.
Ale kamarádovi chutnali...
Krevety jím, chutnají mi, ale nemám ráda, když má něco oči, tak jim nejdřív utrhnu hlavy.
Solei: netřeba
eva.soukupova: to co jsem vyjmenovala byl jenom malinký vzorek. Jsem schopná toho z placu najít mnohem víc.
Solei: tak ty shnilé luštěniny si do jídla klidně dám. Zbytek se do mého jídelníčku ještě nevetřel
eva.soukupova: Dante Alighieri: a olejovky jíte? a víte že jsou syrové a jsou v nich ještě vnitřnosti? A víte co je to maggi (polévkové koření)? - hydrolyzovaná rohovina, tedy chemicky rozložená kopyta zvířat. A co sojovka - shnilé luštěniny.
Takových ekl věcí jíme a ani o tom nevíme.