My jsme testovali tato marinovaná masa:

  • Marinovaná vepřová panenka ve slanině
  • Vepřové medailonky a la Italia
  • Vepřová krkovice bez kosti v bylinkové marinádě
  • Marinovaná vepřová krkovice bez kosti Gurmán
  • Marinovaná vepřová krkovice bez kosti a la Dijon

Masa jsme doplnili zeleninovým salátem, zapečenými brambory se smetanou a skvělým pečivem z pekárny Albert.

Jak nám marinovaná masa chutnala?


Klára Křížová

Vybrala jsem si pro testování marinovanou vepřovou panenku ve slanině a marinovanou vepřovou krkovici a la Italia. Nemám ráda tučná masa a tyto dvě varianty byly opravdu velmi chutné. Porci masa jsem doplnila zeleninovým salátem a zapečenými bramborami, celé to bylo moc dobré.

Jitka Turková

Jsem masový tip, takže jsem ráda ochutnala všechny druhy marinovaných mas, které jsme nakoupily s kolegyní Klárou v hypermarketu Albert. Myslím, že takto upravená masa, která vybalíte a dáte rovnou na gril, jsou ideální variantou pro ty, co si chtějí pochutnat a zároveň nechtějí ztrácet čas přípravou vlastní marinády. Mě chutnala všechna masa a mohu doporučit i ostatním.

Linda Zdražilová

Nejvíce mi chutnala vepřová panenka ve slanině a vepřová krkovice v bylinkové marinádě. Miluju maso a kombinace s bylinkami mi velmi chutnala. Panenka byla také výborná a voněla po slanině. Doporučuji obě varianty. 

Marta Kratochvílová

Jsem masový tip, takže jsme si velice pochutnala na všem, co jsme okusila. Nejvíce mě zaujala marinovaná vepřová panenka ve slanině, vepřová krkovice bez kosti v bylinkové marinádě a marinovaná vepřová krkovice bez kosti a la Dijon. To je můj favorit. Mám velmi ráda dijonskou hořčici nebo salát s dijonským dresinkem, a na krkovici a la Dijon jsme se tedy těšila a nezklamala.

Michaela Malečková

Z marinovaných mas bych vyzdvihla marinovanou krkovici GURMÁN, je šťavnatá a dobře ochucená, také vepřové medailonky se slaninou pro mě byly vítanou změnou.
Oceňuji velký výběr marinovaných mas ALBERT, kde si vybere každý. Masa jsou vyváženě ochucená a jejich příprava je velmi snadná.

Hana Růžičková

Marinovaná vepřová panenka ve slanině byla naprosto famozní. Šťavnatá, dobře ochucená a  slanina dodala masu správný šmak.
Grilovaný žampion portobello s mozzarellou a rajčaty,  to je taky zážitek. Kdo nemusí maso, tak absolutně doporučuji.
Je vidět, že Albert grilovací sezonu nepodcenil.
 
Celou nabídku produktů pro grilování v Albertu najdete na Albert.cz/gril

Reklama