Jak si dokonale zalenošit, když za okny panuje mrazivé únorové počasí? Jedině v kombinaci s hříšným mlsáním… a samozřejmě v náruči milovaného protějšku. Oceňte lásku svého miláčka právě na svátek všech zamilovaných (14. 2.) a odměňte jej čokoládovými banány se sladkými srdíčky.

Banány v čokoládě zdobené srdíčky Haribo

Povyšte osvědčenou valentýnskou klasiku v podobě smyslného spojení banánů a hořké čokolády na další úroveň. Ozdobte banánky roztomilými srdíčky a udolejte tak srdce svého protějšku.

 banány

Ingredience:

  • 4 banány
  • jednorázové hůlky nebo silnější špejle či dřívka na nanuky
  • kvalitní čokoládové čočky
  • barevné zdobení
  • srdíčka HARIBO Liebesherzen

Postup:

1.       V páře nad vodní lázní rozpusťte čokoládové čočky při teplotě 47°C, aby čokoláda zůstala lesklá. Nemáte-li teploměr, všimněte si, kdy se při míchání na čokoládě začnou tvořit malé bublinky.

2.       Čokoládu nechte lehce vychladnout a přelijte ji do vysoké sklenice.

3.       Banán rozpulte, do každé části napíchněte dřívko a opatrně namočte do čokolády ve sklenici.

4.       Nechte čokoládu stéct a odložte banán na pečící papír.

5.       Ihned dekorujte barevným zdobením a srdíčky HARIBO.

6.       Jakmile čokoláda zatuhne, srdíčka zůstanou držet.

 

PRODUKTOVÝ TIP:haribo

Ovocná želatinová srdíčka HARIBO Liebesherzen

Nechte se svést hříšným spojením červené želatiny a bílého pěnového cukru a užijte si svátek všech zamilovaných. Vychutnejte si sladkou kombinaci příchutí černý rybíz a maracuja spolu se svým miláčkem a věnujte kouzelnou chvilku jeden druhému.  

Běžná regálová cena: 19,90 Kč