Zeleninová pomazánka:
Nastrouháme: 4 střední syrové mrkve, 1/4 bulvy syrového celeru, nakládané okurky (dle chuti - asi 3 ks), tatarka (dle chuti)
možno přidat i drcený česnek, sůl, pepř.
Necháme chvíli rozležet a mažeme na celozrný chléb nebo veku.
Protože pomazánka "pouští" šťávu, mažeme a hned jíme (nenecháváme do druhého dne !)
Hezký den. Stránky Žena-in se mi líbí.
S pozdravem
Anelína
Milá Anelína,
ďakujem za Váš šikovný recept. Určite ho vyskúšam behom voľna...
Krásny deň :-)
Nový komentář
Komentáře
Dělám to v opačném poměru: mnohem víc celeru než mrkve - je to vynikající...
tak toto muže být též dobré.Zkusím ještě dnes.DÍKY ZA RECEPT
misto tatarky jogurt a bude to pro mne jedly
je to super, někdy tam přidávám nakrájené kuřecí maso
zkuste tam šoupnout pokrájenýho zavináče - super salát
nezní to špatně, třeba to někdy zkusim :-)))
očesanou verzi jsme jedli o víkendu na chlebíčkách, jen celer + tatarka a obložit šunkou a okurkem a vajíčkem...mňňňááááááám
Dělám, říkalo se tomu dřív "falešný humr", bez kyselých okurek s majolkou, ev. s jogurtem. Ani se to nemusí mazat na pečivo.
No s tou tatarkou to moc dietní tedy neni.