Suroviny
600 g zadního hovězího
2 lžíce oleje
1 lžička cukru
1 cibule
1 celer
2 jablka
2 dl červeného vína
1 lžíce másla
hladká mouka
Postup
V rozehřátém oleji zkaramelizujeme cukr, přidáme cibuli nakrájenou nadrobno a osmahneme.
Přidáme maso na kostky, osmahneme, osolíme, podlijeme vínem a dusíme téměř doměkka.
Nakrájíme celer a jablka na nudličky a přidáme k masu. Opět dusíme, asi 10-15 minut.
Můžeme zahustit jíškou z másla a mouky.
Dobrou chuť přeje LuLu.
Nový komentář
Komentáře
tak to by u nás nejedli ,škoda
Saritka — #5 ja jen jako pomazanku a pak smazenej jak rizek
Celer moc nemusím
Já jo!!!!!!!!!!!!
ne to bych nejedla
Ta lžička cukru v tom množství nebude ani poznat.
trochu mi vadí ten cukr