Velikonoční Latte Macchiatto s vanilkovým sirupem a šlehačkou

c1.jpg

Potřebujeme:

  • Sklenici o max. objemu 270 ml
  • Potravinářské barvivo práškové či gelové
  • Plnotučné mléko
  • Vanilkový sirup – doporučujeme Monin
  • Šlehačku vaší oblíbené značky či domácí přípravy
  • Espresso Costa Coffee

Receptura:

  • Do mléka (cca 200 ml) vsypeme zelené potravinářské barvivo či gel (čím více barviva tam date, tím bude barva nápoje sytější
  • Mléko napěníme na trysce kávovaru či domácím pěniči mléka
  • Do sklenice vlijeme 10 ml sirupu
  • Napěněné mléko nalijeme do sklenice cca 1,5 cm pod okraj
  • Připravíme si Costa Coffee Espresso a vlijeme doprostřed nápoje
  • Na závěr ozdobíme šlehačkou

Bunny Espresso – dvojitá porce Espresso Costa Coffee na ledu s oříškovým sirupem a šlehačkou

c2.jpg

Potřebujeme:

  • Nižší aširší sklenici o max. objemu 150 ml.
  • Led
  • Espresso Costa Coffee (dvě kapsle, či max. dvě Espressa o maximálním celkovém objemu 50 ml). Kvalitně připravené Espresso je zárukou dobré chuti.
  • Brčko
  • Oříškový sirup – doporučujeme Monin
  • Šlehačku vaší oblíbené značky či domácí přípravy

Receptura:

  • Sklenici naplníme ledem až po okraj
  • Vlijeme 10 ml sirupu
  • Costa Coffee Espresso dvojitá porce (max. 50 ml kávy) vlíváme na led
  • Dozdobíme šlehačkou
     624c2ffd2ac11obrazek.jpg