Co budeme potřebovat?

Na 4 porce

  • 50 ml oleje
  • 1,5 pikantní klobásy
  • 1 velká cibule
  • 8 stroužků česneku
  • kmín
  • 2 lžíce hladké mouky/rýžové mouky
  • 1000 ml vody na zalití
  • 400 g sterilovaných fazolí
  • mletý pepř
  • sůl

Příprava polévky

Hrnec TEFAL Cook4ME+ zapneme v manuálním modu na funkci browning a po nahřátí osmahneme cibuli nakrájenou na kostičky na oleji dosklovata, přidáme nakrájenou klobásku na půlkolečka, nadrobno nakrájený česnek a kmín, opečeme, zasypeme moukou, osmahneme, za stálého míchání zalijeme studenou vodou, přidáme fazole (sterilované i vařené před přidáním propláchneme), osolíme, opepříme. Uzavřeme a zapneme na tlakové vaření na 20 minut.

Více na TEFAL.CZ

Čtěte také

Reklama