Přidávat si lžičku „kokosáku“ do kafe je senzace posledních dní. Kokosový olej je přírodním zdrojem nasycených tuků se středně dlouhými řetězci, aneb MCT. Jsou výjimečné v tom, že se velmi dobře metabolizují a tělo je umí využít jako zdroj energie, než aby si z nich tvořilo tukové zásoby. Všeho ale samozřejmě s mírou. Kokosový olej a látky, které obsahuje, jsou pro tělo nesmírně prospěšné – posilují imunitu, chrání před bakteriermi a viry, umí bělit... A navíc, díky nasyceným tukům kokosový olej dokáže potlačit chutě, pocit hladu a dodat energii.
Proč ho přidávat do kávy?
- přidáním jedné nebo dvou lžiček kokosového oleje vytvoříte krásnou krémovou texturu
- tato kombinace dodá tělu stabilní úroveň energie na několik hodin
- zbaví vás chuti na sladké
Nový komentář
Komentáře
To slyším poprvé, musím vyzkoušet
Vyzkoušela jsem, tedy půl lžičky stačí, ale je to opravdu výborné.
Zvlastni teda
Neobvyklá rada, možná ji vyzkouším.
No nevím, ale na mastný kafe nějak nemám chuť
Kokosový olej využívám ,ale dát ho do kávy mne teda ještě nenapadlo ...
Asi to zkusím, láká mě to.
Zajímavé, vyzkouším
Mám ráda úplně obyčejného turka,bez jakýchkoli příchutí.
URČITĚ VYZKOUŠÍM.
Vyzkouším!
Tak mám pocit, že lidé už neví, co dát do kávy. Odjakživa se sladila, někdo ji pije bez cukru. Všelijaké příměsi - smetana, alkohol ... chuť kávy jako takové změní. Prosím, pouze můj názor.
To je zajímavé,za zkoušku to stojí
Kokosový olej si pridávam do kávy cca 4 mesiace. Trvalo mi 2-3 týždne kým som si zvykla, ale musím povedať, že mám menšiu chuť na sladké, dokonca som prestala kávu sladiť - chutí mi bez sladidla /sladila som medom alebo trstinovým cukrom/ a čo ma najviac teší, že som o 2 kg ľahšia....
Tak to jsem ještě nezoušela, přidat si lžičku kokosového oleje do kávy.