Nadrobno nasekaná prasečí kůže se údajně po zakoupení v pytlíčku jen vloží do mikrovlnné trouby, kde nabobtná stejně jako popcorn. Jde prý o lahůdku. V mnoha státech si již můžete tento produkt zakoupit a ochutnat. Šli byste do toho?

Já naprosto klidně, vlastně se bude jednat o takové škvarky, jen možná s menším množstvím tuku.

Bohužel jsem před psaním článku nepřišla na žádný obchod, který by se mohl tímto produktem pochlubit. Nezbývalo mi než se pokusit o jeho výrobu podomácku podle překladu ze hraničních serverů.

Tedy jsem kůži nasekala a dala na chvíli do hrnce opražit. Po té jsem dle návodu přidala špetku mléka a nechala ho vyškvařit.

Následně jsem kousky rychle odstavila a dala vychladit.

Druhý den jsem zaimprovizovala a vložila kousky do pytlíku od popcornu, který u nás běžně koupit lze.

VÝSLEDEK

Kravál nekonečný, smrad nelidský, chuť vražedná.

Ale ono to evidentně jde. Podívejte se, jak lahodně to vypadá, když to vyndají v tom recepisu.

p

p

Říkám si, „Kde udělali soudruzi z NDR chybu?“, že to mé dílo vypadalo jako „samopek“ a obdobně i chutnalo?

Ale já to nevzdám!

Nevíte někdo náhodou, kde polotovar koupit, nebo jak se to správně dělá?