Foto: Pixabay
Ingredience:
- 2 stroužky česneku, nebo lžíce sušeného česneku
- 2 lžičky másla
- 1 šálek kečupu
- 1/4 šálku baleného hnědého cukru
- 1/4 šálku chilli omáčky
- 2 lžíce worcestrové omáčky
- 1 lžíce hořčice
- 1/2 lžičky soli
- 2 kapky pálivé chilli omáčky
- 2 brojlerová kuřata
Postup:
Ve velkém hrnci osmahněte česnek na másle do měkka. Přidejte zbylé ingredience. Za stálého míchání přiveďte k varu. Odstavte z ohně; dejte stranou. Na lehce vymaštěném grilovacím roštu grilujte kuře přikryté na středním žáru 30 minut a občas ho otočte. Polévejte omáčkou. Grilujte ještě 15 minut nebo dokud teploměr nedosáhne 170°, několikrát polijte a otočte.
Nový komentář