Vytáhněte gril! Máme pro vás skvělý recept na grilovaná žebírka. Stačí si zajít k dobrému řezníkovi a nechat je odříznout od bůčku.

NA 4 PORCE

apetit

Příprava: 35 minut

  • 6 lžic kečupu
  • 4 lžíce worcesterské omáčky
  • 2 lžíce dijonské hořčice
  • špetka tabasca nebo špetka mletého chilli koření
  • 4 lžíce přírodního krupicového cukru
  • 12–16 kousků vepřových žebírek (podle velikosti)
  • sůl a pepř

1. Rozehřejte gril v troubě. Promíchejte kečup, worcesterskou omáčku, hořčici, tabasco nebo chilli, cukr, pepř a sůl a směsí potřete žebírka.

2. Opékejte zhruba půl hodiny, v polovině obraťte. Během grilování žebírka občas potřete marinádou.

OCHUTNEJTE TAKÉ
Ostré krevety
Ostré krevety
Grilovaná zelenina s houbami
Grilovaná zelenina s houbami
Vepřové špízy s koriandrem
Vepřové špízy s koriandrem
Reklama