Vytáhněte gril! Máme pro vás skvělý recept na grilovaná žebírka. Stačí si zajít k dobrému řezníkovi a nechat je odříznout od bůčku.
NA 4 PORCE
Příprava: 35 minut
- 6 lžic kečupu
- 4 lžíce worcesterské omáčky
- 2 lžíce dijonské hořčice
- špetka tabasca nebo špetka mletého chilli koření
- 4 lžíce přírodního krupicového cukru
- 12–16 kousků vepřových žebírek (podle velikosti)
- sůl a pepř
1. Rozehřejte gril v troubě. Promíchejte kečup, worcesterskou omáčku, hořčici, tabasco nebo chilli, cukr, pepř a sůl a směsí potřete žebírka.
2. Opékejte zhruba půl hodiny, v polovině obraťte. Během grilování žebírka občas potřete marinádou.
OCHUTNEJTE TAKÉ | ||
---|---|---|
![]() Ostré krevety |
![]() Grilovaná zelenina s houbami |
![]() Vepřové špízy s koriandrem |
Nový komentář
Komentáře
No nádhera, ještě nedávno jsme je koupili, hezky masité, dali do alobalu a nechali pogrilovat
Už se mi sbíhají sliny
vypadá to moc dobře
Vypadá to dobře
tyto recepty miluji
grilovani mame radi,skoda,ze se nam pokazilo pocasi jinak bychom vyzkouseli
vypadají nádherně-mňam mňam
Žebírka vypadají báječně!!Určitě v nejbližší době vyzkouším.
tyhle recpty máme rádi
Jejda já pekla žebírka zrovna včera, škoda
. Tak příště.
mňam...
sem s tím
žebírka mam ráda
vypadá to velice lákavě