de274f-IMG_1609.jpg (125 KB)

Foto: Alena Kolaříková

Suroviny

  • 4 klobásy s čedarem (Krásno)
  • 4 až 8 červených paprik
  • 200 g žampionů
  • oblíbený listový salát

Postup

Rozpalte gril a dejte na něj Klobásy s čedarem, papriky a plátky žampionů. Ty můžete předem naložit ve směsi oleje a oblíbeného grilovacího koření. Mají však výbornou chuť i jednoduše osolené.
Z ugrilovaných paprik můžete sloupnout opečenou slupku. Ale není to nutné. Odřežte stopku, vyčistěte papriku od semínek.
Do každé papriky vložte grilované žampiony a salát. Máte hosty, kteří nemají rádi houby? Použijte pouze salátové listy.
Nakonec do klobásy vložte ugrilovanou klobásu. Podle velikosti papriky vložte klobásu celou nebo rozřezanou na polovinu.

Podávejte s oblíbenou omáčkou, pečivem, salátem.

Dobrou chuť přeje Elly.