
Foto: Alena Kolaříková
Suroviny
- 4 klobásy s čedarem (Krásno)
- 4 až 8 červených paprik
- 200 g žampionů
- oblíbený listový salát
Postup
Rozpalte gril a dejte na něj Klobásy s čedarem, papriky a plátky žampionů. Ty můžete předem naložit ve směsi oleje a oblíbeného grilovacího koření. Mají však výbornou chuť i jednoduše osolené.
Z ugrilovaných paprik můžete sloupnout opečenou slupku. Ale není to nutné. Odřežte stopku, vyčistěte papriku od semínek.
Do každé papriky vložte grilované žampiony a salát. Máte hosty, kteří nemají rádi houby? Použijte pouze salátové listy.
Nakonec do klobásy vložte ugrilovanou klobásu. Podle velikosti papriky vložte klobásu celou nebo rozřezanou na polovinu.
Podávejte s oblíbenou omáčkou, pečivem, salátem.
Dobrou chuť přeje Elly.
Nový komentář
Komentáře
Ugriluji papriky, houby, klobásy a proč mám cpát ještě klobásu do papriky? Bude přece vypadat lépe, když na talíř všechno narovnám než tyto nacpané papriky.
Ty recepty pro Krásno se nějak začínají zvrhávat ad absurdum.

Nakonec do klobásy vložte ugrilovanou klobásu..............