Domácí pekárny jsou stále větším hitem, ale pozor! Pečivo z nich je tak dobré, že můžete klidně za rok ztloustnout i o deset kilogramů.
Aspoň to se stalo mojí dobré kamarádce. K Vánocům dostala domácí pekárnu a začala na ní vytvářet takové dobroty, že nebylo v ničích silách odolávat. Chleba hrozinkový, ořechový, francouzský, celozrnný plný křupavých semínek, buchty, koláče, pizzy, nadýchané croissanty.
Díky programům měla celá rodina každé ráno vše čerstvé a teplé. V tom případě je jasné, že místo jednoho gumového rohlíku ze včerejška každý snědl rovnou tři čerstvě upečené. Do roka a do dne to ale dělalo deset kilo váhy navíc. A teď se kamarádka pekárny zbavuje. Celá rodina začala cvičit a ráno snídat zase včerejší „gumáky“.
Jaké máte zkušenosti s domácí pekárnou? Je to dobrá investice, nebo jen doma zbytečně zabírá místo?
Nový komentář
Komentáře
Domácí pekárnu mám a využívám ji pořád,
Pekárnu doma nemáme, ale prý je to fajn věcička v domácnosti. Tedy pokud se využívá a jen se na ni nepráší.
Anime Otaku — #28 Hnětače odstraňuji po posledním hnětení - ještě než se chleba začne péct, aby se do něj nezapekly. Já na pekárničku nedám dopustit. Peču v ní výborný chleba a zadělávám kynuté těsto. Krásně to prohněte a vykyne... Je to naprosto bezbolestné a pohodlné
.
Zatím ji nemám, ale kdo ví...
Zatím ji nemám, ale kdo ví...
Domácí pekárna je super věc...
Chtěla bych se zaptat jak to s tou pekárnou funguje, když má třeba funkci na bagety - to mi umíchá těsto a vyválí bagety, nebo se potom těsto tvaruje ručně a do pekárny se dává upéct? a jak se odstraní hnětací metky třeba z chleba?
Letos jsem si napsala Ježíškovi
U kamošky jsem chleba chutnala a byl vynikající
no žena-in je tím pověstná, že bere jinde něco, co jí nepatří a je to tu zas.....
Domácí pekárnu mám taky a zatím nikdo v rodině nepřibral
.Záleží taky na výběru co pečete a z čeho a hlavně kolik toho sníte.Před koupi pekárny jsem kynuté těsto nebo knedlíky vůbec nedělala.Na pekárnu nedám dopustit.Nelíbí se mi,že používáte fotky z jiného vebu a bez souhlasu autora

Pekárnu zatím nemám, obávám se nabraných kil z čerstvého teplého chlebíka
Taky mám pekárnu, loni jsem nám ji koupila na Vánoce, peču většinou jen chleba a makovec...
Ano,peču! Peču do 2den chléb.Je to super vymoženost.Dle mého názoru je nejlepší pekárna od Ety
http://domacipekarny.dama.cz/
*vyborny
RenataP — #11 http://www.receptiky2008.estranky.cz/
Vypestovala jsem kvasek a byl vybrony, ale v pekarne jsem ho nepekla. A testo misil robot, bylo ho moc, delala jsem myslim z vetsiho mnozstvi, uz si to nepamatuju. Ten kvasek je uplne jednoduchej, jen to trva par dni. Asi 4.
Mne to z pekarmy nechutna, dala bych si ceskej gumovej rohlik. Pekarna mi pouze micha a kyne testo.
Pro autorku článku: Také se připojuji ke zveřejnění fotky bez vědomí autorky fota a hlavně výrobku.
Pekárnu mám dva roky, obden pečeme chléb, když se mi chce, peču koláče nebo vánočku a naučila jsem se ji využívat na mísení a kynutí těst na koláče a knedlíky