Domácí pekárny jsou stále větším hitem, ale pozor! Pečivo z nich je tak dobré, že můžete klidně za rok ztloustnout i o deset kilogramů.

Aspoň to se stalo mojí dobré kamarádce. K Vánocům dostala domácí pekárnu a začala na ní vytvářet takové dobroty, že nebylo v ničích silách odolávat. Chleba hrozinkový, ořechový, francouzský, celozrnný plný křupavých semínek, buchty, koláče, pizzy, nadýchané croissanty.

Díky programům měla celá rodina každé ráno vše čerstvé a teplé. V tom případě je jasné, že místo jednoho gumového rohlíku ze včerejška každý snědl rovnou tři čerstvě upečené. Do roka a do dne to ale dělalo deset kilo váhy navíc. A teď se kamarádka pekárny zbavuje. Celá rodina začala cvičit a ráno snídat zase včerejší „gumáky“.

Jaké máte zkušenosti s domácí pekárnou? Je to dobrá investice, nebo jen doma zbytečně zabírá místo?

Reklama