IMG_20200807_200313.jpg (138 KB)

Foto: Alena Kolaříková

Suroviny

  • 1 kg malých raných brambor
  • 1 kg menších barevných mrkví
  • sůl
  • červený pepř
  • 4 ks oblíbeného rybího filé
  • trocha olivového oleje
  • 200 g bílého jogurtu

IMG_20200807_194136.jpg (246 KB)

Foto: Alena Kolaříková

Postup

Malé brambory omyjte, osušte, dejte na plech. Zakápněte olejem, osolte a ochuťte červeným pepřem. Dejte péct na 200 °C doměkka. To stejné udělejte s mrkví. A taky pečte doměkka.

Rybu opečte na kousku másla, ochucenou solí, pepřem, případně ještě čerstvými bylinkami. Podávejte společně, s kopečkem jogurtu a zakápněte olejem.

Hotovo za chvilku. 

Dobrou chuť přeje Elly.

Třikrát výborná mrkev

Kuře pečené na špalíčcích mrkve

1.jpg (170 KB)

Foto: Alena Kolaříková

Netradiční grilovaná příloha - jablka a mrkev

2.jpg (84 KB)

Foto: Alena Kolaříková

Pečená mrkev se sázeným vejcem, tofu a avokádem

3.jpg (99 KB)

Foto: Alena Kolaříková