Foto: Alena Kolaříková
Suroviny
- 1 kg malých raných brambor
- 1 kg menších barevných mrkví
- sůl
- červený pepř
- 4 ks oblíbeného rybího filé
- trocha olivového oleje
- 200 g bílého jogurtu
Foto: Alena Kolaříková
Postup
Malé brambory omyjte, osušte, dejte na plech. Zakápněte olejem, osolte a ochuťte červeným pepřem. Dejte péct na 200 °C doměkka. To stejné udělejte s mrkví. A taky pečte doměkka.
Rybu opečte na kousku másla, ochucenou solí, pepřem, případně ještě čerstvými bylinkami. Podávejte společně, s kopečkem jogurtu a zakápněte olejem.
Hotovo za chvilku.
Dobrou chuť přeje Elly.
Třikrát výborná mrkev
Kuře pečené na špalíčcích mrkve
Foto: Alena Kolaříková
Netradiční grilovaná příloha - jablka a mrkev
Foto: Alena Kolaříková
Pečená mrkev se sázeným vejcem, tofu a avokádem
Foto: Alena Kolaříková
Nový komentář