Suroviny
3 makrely
10 lžic bílého smetanového jogurtu
150 g čerstvých žampionů
100 g eidamu
sůl, pepř a sladká paprika
trochu oleje
Postup
Ryby posolíme a popepříme. Z obou stran potřeme paprikou a necháme odležet, klidně i do druhého dne, ale minimálně hodinku až dvě.
Poté dáme do pekáčku vymazaného olejem, zasypeme žampiony a dáme asi na 3/4 hodiny péct. Před dokončením posypeme strouhaným sýrem a na chvíli dáme do trouby pod gril zapéct.
Podáváme s brambory nebo pečivem a zeleninou.
Dobrou chuť přeje Irenka.
Nový komentář
Komentáře
dobre
hm to muze byt basta
zajímavá kombinace
uděláme si to se pstruhem, snad to taky bude dobrota
Makrelu jsem nesehnala, ale měli jsme výborné filety z tresky.
hm vypada k nakousnuti
Mňamka!
hm, to můžu papat, ryby miluji, ten jogurt asi polít před zapečením
a kdy se tam dává ten jogurt ?
jj makrela je moc dobrá, zrovna v sobotu jsme si ji udělali venku na grilu, jen s kořením na ryby a s česnekem
no nenusí to být špatné,ryby máme rádi,ta ryba je makrelá?Ten citron je trochu divný,jinak to může být dobré