Foto: Šárka Škachová
Suroviny
- 8 bílých paprik
- přibližně 500 g jemně mletého hovězího masa
- vařená rýže
- sůl, pepř a čubrica
- čerstvé bylinky
- 2 cibule
- 5 stroužků česneku
- 500 ml rajské šťávy
- voda
- hrst drobně nasekané pikantní uzeniny Chorizo
- špetka chilli
Foto: Šárka Škachová
Postup
Z vařené rýže a masa připravte směs na plnění paprik, kterou ochutíte solí, pepřem, čubricou a čerstvými bylinkami. Směsí naplňte papriky a dejte do hrnce, který můžete používat v troubě.
Do hrnce kromě paprik přidejte cibule krájené na kolečka a nasekané stroužků česneku, 500 ml rajské šťávy, trochu vody, bylinky a hrst drobně nasekané pikantní uzeniny Chorizo a taky špetku chilli, aby omáčka měla pikantní říz.
Pečte na 180 °C, asi 45 minut.
Podávejte s čím máte rádi.
Foto: Šárka Škachová
Dobrou chuť přeje Šárka Škachová - Gurmánka.
Foto: Alena Kolaříková
Foto: Alena Kolaříková
Nový komentář