Když už je dnes řeč o otevřených botách, alespoň jedny by na našich stránkách neměly chybět. Unikátní pantoflíčky jako pro chytrou Horákyni. Jsou na klínku, přesto maximálně odlehčené. Jak se vám líbí?

Foto: Topshop
Když už je dnes řeč o otevřených botách, alespoň jedny by na našich stránkách neměly chybět. Unikátní pantoflíčky jako pro chytrou Horákyni. Jsou na klínku, přesto maximálně odlehčené. Jak se vám líbí?
Když už je dnes řeč o otevřených botách, alespoň jedny by na našich stránkách neměly chybět. Unikátní pantoflíčky jako pro chytrou Horákyni. Jsou na klínku, přesto maximálně odlehčené. Jak se vám líbí?

Foto: Topshop
Bramborové placky z vařených brambor Voňavé, dozlatova opečené bramborové placky z vařených brambor patří k receptům, které nikdy nezklamou. Křupavé zvenku, jemné a nadýchané uvnitř. S chutí másla, čedaru a čerstvé pažitky. Tento recept na placky je snadný, rychlý a výsledek chutná skvěle. Stačí pár surovin, trocha trpělivosti a na pánvi vznikne dokonalá vůně domova…
Vyzkoušený recept: Zapečený tvaroh se švestkami a bio ovesnou moukou Milujete sladké pečení a zároveň je pro vás důležitý zdravý jídelníček? Máme pro vás zajímavý recept s ovesnou moukou, tvarohem a ovocem, který se vám bude líbit. Na naší akci v kulinářském studiu Šelma v kuchyni jsme spolu s patnácti účastníky recept na zapečený tvaroh se švestkami a ovesnou moukou ochutnali a musíme říci, že chutnal všem. Líbí se vám naše inspirace? Pak ho také vyzkoušejte!
Akce s vařením bio obilovin: Zajímavé recepty nadchly všechny účastníky svou chutí a vůní. Můžete je také vyzkoušet Jak často vaříte s obilovinami jako je pohanka, špalda, ovesná mouka, žitná mouka, jáhly nebo kroupy? Možná je používáte jen okrajově nebo vůbec, souhlasíte? Tyto zapomenuté poklady obilí sice známe všichni, ale vaříme z nich jen málokdy. Což je ale škoda, protože v kuchyni mají svou tradici a v receptech jsou překvapivě skvělé.
Bramborové lokše s pečenou kachnou Existují jídla, která dokážou okamžitě navodit atmosféru domova, vůni nedělního oběda a pocit klidu. A právě bramborové lokše s pečenou kachnou k nim bezpochyby patří. Křehká, dozlatova upečená kachna s voňavou kůrkou, jemné bramborové lokše potírané máslem nebo husím sádlem a k tomu porce červeného zelí? To je kombinace, která už po generace kraluje českým i slovenským stolům.
Myslím si, že není jedno s jakou péčí vyrostlo jídlo, které si dáváme na talíř, říká v rozhovoru na téma bio obiloviny food influencerka Elly Bohyně kuchyně Jak často jíte obiloviny je pohanka, ovesné vločky, špalda, jáhly nebo kroupy? Možná častěji používáte žitnou či špaldovou mouku, že? V kuchyni mají tyto obiloviny nezaměnitelné místo a vychází z tradic našich babiček.
Trápí vás stres, obtížné usínání a nekvalitní spánek? Kneipp přinásí řešení v podobě nových ústních sprejů Moderní doba je v ledasčem skvělá. Máme spoustu technologií, které nám usnadňují život. Takřka neomezené možnosti toho, co můžeme dělat apod. Z toho ale pramení i řada nevýhod, třeba to, že jsem vystavení velkému stresu, neumíme odpočívat nebo nekvalitně spíme. Nic ale není beznadějné – s relaxací i spánkem totiž mohou pomoci novinky od značky Kneipp.
Děti na cestách: bezpečnost začíná výběrem i péčí Bezpečí dětí na cestách je pro rodiče tím nejdůležitějším a volba správné autosedačky patří mezi rozhodnutí, která mohou v kritické chvíli zachránit život. Diskuze o tom, zda vozit děti v protisměru nebo po směru jízdy, se vede už roky a stále budí emoce. Fyzika přitom mluví jasně: při čelním nárazu je nejvíce ohrožena hlava a krk dítěte.
Smartwings zahajují lety do sedmi nových evropských destinací: Bruselu, Barcelony, Porta, Bukurešti, Bilbaa, Toulouse a Říma Letecká společnost Smartwings výrazně rozšiřuje síť svých pravidelných linek. V rámci zimního letového řádu 2025/26 zahájí provoz z Prahy do sedmi nových evropských destinací: Bruselu, Barcelony, Porta, Bukurešti, Bilbaa, Toulouse a Říma. Lety budou spuštěny postupně v období od 23. do 26. října. Společně s novými trasami dochází také k posílení některých stávajících linek – do Málagy se bude nově létat 12x týdně, do Paříže až 3x denně.
Dýňové sušenky z ovesných vloček Voňavé, vláčné a dokonale máslové dýňové sušenky patří k nejoblíbenějším podzimním receptům. Kombinují jemnou chuť dýňového pyré, ovesných vloček a ořechů s vůní skořice a muškátového oříšku. Každé sousto je měkké, křehké a doslova se rozplývá na jazyku. Tento recept na dýňové sušenky je jednoduchý, rychlý a skvěle provoní celý domov. Upečte si je k odpolední kávě nebo jako sladké pohlazení pro chladné dny.
Šok v kosmetickém světě: Tušíte, jak omládnout o 80 % díky jednomu krému? Dovedete si představit, že by jediný krém dokázal vrátit vaší pleti mladistvý vzhled za pouhé dva týdny? Ano, právě teď je to možné!
Nový komentář
Komentáře
No, upřímně si tedy moc nedokáži představit, že bych v něčem takovém chodila. Vadí mi i když delší dobu musím nosit podpatky. Prostě to není nic pro mě. To si raději obuji obuv Scholl. Zdravotní boty jsou stejně pro nohy mnohem lepší, než vysoké podpatky.
Nevím,jestli bych v nich mohla chodit..
Tak takovouhle "konstrukci" sandálů jsem měla kdysi dávno u u bot, které jsem koupila v lidovce za si 40korun
vydržely tři roky, což je na mých tlapách neuvěřitelný výkon.
zajímavé, ale nic pro mě
Vypadají zajímavě
Tak to bych daleko nedošla
to bych docela i zkusila...
Tak tohle není pro mne
Nelíbí
boty se mi až tak nelíbí,zato kabelka ano
nejsou špatný
Já bych v tom nešla,ale kabelka hezká.
Vypadají hezky, stejně jako kabelka!
A tohle se někomu líbí???
Já nosím pouze pohodlnou obuv
.....mam pocit....ze prvni krok ........a pád
dost zajimavé botky
uff. to je zvláštní
, ale asi bych na to neuměla chodit...ne asi, určitě NE
Já bych se v nich asi přerazila