Suroviny
vepřová panenka
200 g čerstvých švestek
100 g anglické slaniny
100 ml červeného vína
50 g másla
sůl a pepř
Postup
Panenku nakrájíme na plátky, které osolíme a opepříme. V rozpáleném tuku je pak opečeme.
Švestky rozpůlíme a vypeckujeme, nakrájíme na plátky a přidáme k masu. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a přidáme také do pánvičky. Zalejeme vínem a krátce podusíme.
Plátky masa na talíři přelijeme švestkami s anglickou a vinnou omáčkou.
Dobrou chuť přeje Lulu.
Nový komentář
Komentáře
to bude dobrota
zkusím
uschovam recept
Myškomedvídek — #2 tak to já také zkusím, ale panenku moc nemusím
dělala jsem to dnes a bylo to moc dobré díky
inspirace na dnešek,skusím to a napíši jak chutnalo