NESCAFÉ frappé – káva s velkou a hustou pěnou, která se s oblibou pije na Balkánském poloostrově a hlavně v Řecku, odkud také pochází. S mlékem či bez, v parných letních dnech Vás ledová kava NESCAFÉ frappé opravdu dokonale osvěží. Skvělou zprávou je, že tohle ledové osvěžení si zcela bez problémů připraví každý z Vás.

Potěšte tedy sebe a své přátele vynikajícím letním drinkem, který Vás kromě výborné chuti a osvěžení také povzbudí a dodá tolik hledanou energii na množství letních aktivit! Takže letos si s NESCAFÉ frappé vychutnáte léto na 100 %!

A jak na to?

Ingredience pro přípravu NESCAFÉ frappé:

· především káva NESCAFÉ Classic, která umí vytvořit bohatou pěnu a bez problémů se rozpouští i ve studené vodě
· cukr krupice
· voda
· vychlazená voda (popřípadě i mléko)
· 1-3 kostky ledu

Snadná a rychlá příprava NESCAFFÉ frappé:

1. Do shakeru nalijte 40 ml vody
2. Přidejte 1-2 lžičky rozpustné kávy NESCAFÉ Classic a podle přání cukr krupice (1,5 lžičky)
3. Uzavřete shaker a silně protřepte, dokud se celý obsah nepromění v hustou kávovou pěnu - základ pro budoucí Frappé
4. Pěnu poté nalijte do sklenice o objemu 300-310 ml a vhoďte 1-3 kostky ledu

5. 2 VARIANTY:
a. Bez mléka: Zbytek sklenice dolijte vychlazenou vodou (150-200 ml)
b. S mlékem: Sklenici dolijte nejdřív 50 ml mléka, pak vychlazenou vodou (150ml)

Od konce července si můžete NESCAFÉ frappé snadno připravit pomocí NESCAFÉ frappé shakeru, který naleznete v praktickém balení spolu s kávou NESCAFÉ Classic 200 g.

Užijte si osvěžující léto s NESCAFÉ frappé!

Soutěžit o tuto výbornou kávu můžete ZDE .

Reklama