Tofu na gril tymián s grilovanou zeleninou

Suroviny:
180 g LUNTER Tofu na gril Tymián, rajčata, paprika, cuketa, bazalka, mleté koření, olivový olej, sůl

Postup:
Tofu nakrájíme na tenké plátky a vložíme na rozpálený gril společně se zeleninou. Bazalku rozmixujeme s olivovým olejem, solí a mletým kořením. Touto směsí potíráme zeleninu a grilujeme do měkka.

Batáty plněné tymiánovým tofu

Suroviny:
180 g LUNTER Tofu na gril Tymián, 2 batáty, koření, listový salát, sůl

Postup:
Očistěné a na polovinu rozkrojené batáty lehce pokapeme olejem, osolíme, okořeníme a vložíme na 15 minut do trouby předehřáté na 180 oC. Po upečení batáty vydlabeme, smícháme s rozdrceným tymiánovým tofu a trochou majonézy. Takto získanou směsí batáty opět naplníme. Následně pečeme v troubě dalších 15 minut při teplotě 200 oC.

Smažené tofu v sezamové strouhance

Suroviny:
180 g LUNTER Tofu na gril Sweet Chilli, kukuřičná strouhanka, sezam, olej na smažení

Postup:
Tofu Sweet Chilli nakrájíme a obalíme ze všech stran v kukuřičné strouhance, kterou jsme smíchali se dvěma lžícemi sezamu. Vložíme do rozpáleného oleje a smažíme cca 2 minuty z každé strany. Podáváme s rýžovými nudlemi a baby špenátem.

Hráškové rizoto s tofu

Suroviny:
180 g LUNTER Tofu Natural, rýže, bílé víno, hrášek, cibule, zeleninový vývar, olivový olej, sůl, pepř

Postup:
Na olivovém oleji krátce orestujeme nakrájenou cibuli. Přidáme rýži a opět restujeme cca 10 minut. Po chvilce přidáme bílé víno a zeleninový vývar. V misce do hladka rozmixujeme hrášek smíchaný s částí zeleninového vývaru. Potom ho dochutíme solí a pepřem. Hráškovou směs vmícháme do rýže, která se mezitím uvařila. Na závěr přidáme nakrájené tofu a chvilku společně prohřejeme.

Více na LUNTER.CZ

Čtěte také:

Reklama