NA 4 PORCE
40 minut
- 250 g mascarpone
- 250 g vanilkového pudinku, vychladlého nebo kupovaného
- 250 g čerstvých malin
- 1 lžíce bezinkové šťávy (pokud ještě nemáte domácí, prodávají ji třeba v Albiu, 500 ml za 199 Kč)
- 230 g hotového nízkého piškotového korpusu
- 3 lžíce třešňovice
1. Elektrickým šlehačem promíchejte v míse mascarpone a pudink. Potom mísu zakryjte potravinovou fólií a uložte do chladničky. Poté rychle nahrubo promixujte větší část malin spolu s bezinkovou šťávou.
2. Rozkrájejte piškotový korpus a vyložte jím dna čtyř širokých sklenic, případně misek. Do každé kápněte trochu třešňovice. Potom na piškot rozdělte asi polovinu malinové směsi a navrch dejte vrstvu z poloviny mascarpone s pudinkem. Pokračujte ve vrstvení; nakonec na dezert naaranžujte zbylé maliny. Před podáváním ho dejte aspoň na půl hodiny chladit do ledničky.
OCHUTNEJTE TAKÉ | ||
---|---|---|
![]() Pohár s pudinkem, banány a zmrzlinou |
![]() Pohár z ovesného mléka s jahodami |
![]() Krém s třešněmi, čokoládou a mandlovým likérem |
Nový komentář
Komentáře
Jáj, ty kalorie, ale která z nás by odolala,....sáákrysty
Tento recept jsem vyzkoušela a bylo to vynikající občerstvení
Maliny a jahody, moje nejoblíbenější ovoce, mňam
Vypadá dobře i tak musí chutnat
Vypadá lákavě! Hned bych si dala!Místo toho chroustám kedluben.
tak doufám, že nás to v těch vedrech trochu osvěží
Tak to musí být pošušňáníčko.....
hm to je namka

už se ně zbíhají sliny
mnˇaaa mm
vladka006 — #3 ve skle - sirup z bezového květu - normálně ředit vodou cena cca 19,-
rae — #2 a je to jako džus v krabici nebo je to ve skle?
jupí teď začalo vyrábět bezinkový sirup za desetinu uvedené ceny - a je skvělý - vrátila jsem se do dětství
No, nemusím mít všechno.