dolmioItalové na rozdíl od jiných národů nepoužívají k těstovinám kečup, zato si potrpí na omáčky. Základní omáčkou je rajčatová, připravená z čerstvých rajčat a dochucená česnekem nebo bazalkou.

Dolmio omáčky jsou vyrobeny z čerstvých a 100% přírodních surovin bez konzervantů a umělých barviv. Řadu Dolmio omáček tvoří tři varianty nejrozšířenější omáčky bolognese (original, s dávkou česneku a cibule navíc pro milovníky výrazné chuti a nově také s extra porcí bazalky) a omáčka typu lasagne pro přípravu jednoho z nejtradičnějších italských pokrmů.

Dolmio boloňské omáčky se nejlépe vyjímají na těstovinách s mletým masem, tedy v nejznámějším italském jídle špagetách bolognese, ale jsou nepostradatelné pro přípravu i dalších pokrmů, u kterých hraje kvalita a čerstvost surovin klíčovou roli. S přípravou oblíbeného italského pokrmu lasagne si hravě poradí zase Dolmio rajčatová omáčka lasagne, která se v kombinaci s masem a sýrem jednoduše proloží vrstvami plochých těstovin a zapeče v troubě.

Novinka s bazalkou
Dolmio boloňská omáčka s bazalkou, hotová omáčka pro přípravu tradiční italské boloňské omáčky, je ochucená o extra porci bazalky. Stejně jako ostatní Dolmio omáčky obsahuje výhradně 100% přírodní ingredience. K dostání je ve sklenici o obsahu 500 g, v supermarketech za doporučenou maloobchodní cenu 51,50 Kč.

Více informací najdete na www.dolmio.cz

dolmio1dol5dol6dol8

TÉMATA:
VAŘENÍ