LUNTER Tofu na pánev Toscana s těstovinami
Ingredience:
- LUNTER Tofu na pánev Toscana
- 80 g nastrouhaného parmezánu
- 150 g těstovin, bazalkové pesto
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- sůl a pepř
- čerstvá bazalka
Postup:
- Tofu nakrájíme na kostky a přibližně 2 minuty orestujeme na pánvi v rozehřátém oleji
- Uvařené těstoviny smícháme s bazalkovým pestem a Tofu
- Podle chuti dosolíme solí a pepřem
- Na závěr dozdobíme natrhanými lístky bazalky a podáváme posypané parmazánem
LUNTER Tofu obsahuje až 47 % z doporučené denní dávky proteinů a vápníku, aminokyseliny a další tělu prospěšné látky. Naopak v něm nenajdete žádné konzervační látky, cholesterol ani geneticky modifikované organismy. Je skvělým zdrojem vlákniny, pozitivně ovlivňuje hladinu cholesterolu a má příznivý glykemický index. V neposlední řadě si díky němu připravíte chutné a nutričně vyvážené jídlo snadno a rychle během několika minut. |
Další recepty najdete na YouTube kanálu LUNTER
Nový komentář