LUNTER Tofu na pánev Toscana s těstovinami

Ingredience:

  • LUNTER Tofu na pánev Toscana
  • 80 g nastrouhaného parmezánu
  • 150 g těstovin, bazalkové pesto
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • sůl a pepř
  • čerstvá bazalka

Postup:

  1. Tofu nakrájíme na kostky a přibližně 2 minuty orestujeme na pánvi v rozehřátém oleji
  2. Uvařené těstoviny smícháme s bazalkovým pestem a Tofu
  3. Podle chuti dosolíme solí a pepřem
  4. Na závěr dozdobíme natrhanými lístky bazalky a podáváme posypané parmazánem

LUNTER Tofu obsahuje až 47 % z doporučené denní dávky proteinů a vápníku, aminokyseliny a další tělu prospěšné látky. Naopak v něm nenajdete žádné konzervační látky, cholesterol ani geneticky modifikované organismy. Je skvělým zdrojem vlákniny, pozitivně ovlivňuje hladinu cholesterolu a má příznivý glykemický index. V neposlední řadě si díky němu připravíte chutné a nutričně vyvážené jídlo snadno a rychle během několika minut.

Další recepty najdete na YouTube kanálu LUNTER 

Reklama