Foto: Alena Kolaříková
Do BeBe řezů můžete použít světlé i tmavé sušenky. My jsme zvolili pouze světlé. Puding je nejlepší vanilkový, ale klidně vyzkoušejte i čokoládový nebo třeba jahodový.
Suroviny
- 2 balíčky klasických BeBe sušenek
- 1 sáček vanilkového pudinku
- 250 ml polotučného mléka
- 250 g plnotučného tvarohu
- 50 až 100 g cukru moučka (podle chuti)
- 150 g měkkého másla
Postup
Z mléka a vanilkového pudingu v prášku uvařte puding tak, jak jste zvyklí. Ještě zatepla vmíchejte máslo nakrájené na kousky. Nechte úplně vychladnout.
Až je puding studený, přišlehejte tvaroh a cukr podle chuti. Většinou stačí menší množství.
Na každou sušenku natřete tvarohovo-pudingovou směs a přilepujte sušenky k sobě, jednu vedle druhé. Ideální je skládat je na sebe rovnou na alobalu. Až je řada hotová, potřete zbylým krémem a pevně zabalte. Dejte do lednice a tam nechte minimálně 5 hodin. Klidně i přes noc. Sušenky krásně navlhnou.
Krájejte zešikma a podávejte.
Dobrou chuť přeje Tony.
Foto: Alena Kolaříková
Foto: Alena Kolaříková
Nový komentář
Komentáře
U nás doma ho mají rádi všichni