IMG_3043.jpg

Foto: Alena Kolaříková

Do BeBe řezů můžete použít světlé i tmavé sušenky. My jsme zvolili pouze světlé. Puding je nejlepší vanilkový, ale klidně vyzkoušejte i čokoládový nebo třeba jahodový. 

Suroviny

  • 2 balíčky klasických BeBe sušenek
  • 1 sáček vanilkového pudinku
  • 250 ml polotučného mléka
  • 250 g plnotučného tvarohu
  • 50 až 100 g cukru moučka (podle chuti)
  • 150 g měkkého másla

Postup

Z mléka a vanilkového pudingu v prášku uvařte puding tak, jak jste zvyklí. Ještě zatepla vmíchejte máslo nakrájené na kousky. Nechte úplně vychladnout.

Až je puding studený, přišlehejte tvaroh a cukr podle chuti. Většinou stačí menší množství.

Na každou sušenku natřete tvarohovo-pudingovou směs a přilepujte sušenky k sobě, jednu vedle druhé. Ideální je skládat je na sebe rovnou na alobalu. Až je řada hotová, potřete zbylým krémem a pevně zabalte. Dejte do lednice a tam nechte minimálně 5 hodin. Klidně i přes noc. Sušenky krásně navlhnou.

Krájejte zešikma a podávejte.

Dobrou chuť přeje Tony.

Střecha z BeBe sušenek

bebe10.jpg

Foto: Alena Kolaříková

Nepečený jahodový dezert

jahodovydort1.jpg

Foto: Alena Kolaříková