Neměl by vám uniknout nás článek: Oblíbené grilování v horkém létě: Vyrazili jsme na nákup do Alberta. Jaké jsou letošní novinky, které nás zaujaly?
Hned po tomto nákupu jsme si v redakci rozpálili gril a dobroty, které jsme nakoupili jsme také s radostí snědli. Rádi se s vámi podělíme o naše postřehy. Některé produkty možná znáte, ale pokud ne, třeba na ně díky naším recenzím dostanete chuť!
Naším letošním horkým tipem pro grilování z Alberta jsou pikantní produkty z masa PIRI PIRI
Rychlá příprava a intenzivní zážitek! Přesně to je pálivá grilovací řada PIRI-PIRI, která je přímo stvořená pro fanoušky ostrých chutí. V marinádě z portugalské chilli papričky na vás čekají sous vide PIRI-PIRI žebra, vepřová krkovice nebo Královská kuřecí křidélka PIRI-PIRI, ale i pikantní burgery. Pro menší hlad se hodí i PIRI-PIRI špekáčky nebo tyčinky. Vše stačí hodit na gril a užít si nezapomenutelný ohňový zážitek se vším všudy.
Jak nám chutnaly produkty pro grilování z řady Na Gril, které jsme pro grilování nakoupili v Albertu? Přečtěte si naše recenze.
Michaela
Krásné letní počasí je přímo stvořené pro grilování a stolování venku. Třeba na terase, kterou máme přímo v redakci. Naše redakce si tyto grilovačky vyloženě užívá a všichni rádi ochutnáváme širokou nabídku produktů na grilování. Tentokrát s Albertem.
Já jsem si z nakoupených produktů ke grilování vybrala mleté maso „Pleskavica“ ze směsi hovězího a jehněčího masa, které už znám a chutná mi, dále jsem ochutnala Bio špekáčky od značky Albert Gril, které jsou navíc bez lepku a obsahují 85% masa, Pikantní klobásy od značky Albert Gril, které jsou výborně ochucené, obsahují 77% masa a jsou bez lepku a glutamanu, také Sýrové uzené tyčinky, do kterých jsem se zamilovala. Ač s nedůvěrou jsem si vzala ke klobáskám a Pleskavici Mlynářskou briošku a byla jsem překvapena, jak chutě k sobě ladí. Nesměla chybět ani čerstvá zelenina, které je Albertu velký výběr. Jako vždy jsem si redakční grilování s Albertem užila a zkusila nové chutě a kombinace. Léto budiž pochváleno.
Klára
Jsem milovník grilovaného masa a libových klobás a také neodmítnu grilovaný sýr. Jako přílohu si ráda dávám zeleninu, abych tu kalorickou porci vyvážila. Z nabídky Albert Gril mi moc chutnaly pikantní PIRI PIRI masové tyčinky, které obsahují 90% masa. Jsem ráda, že jsem je ochutnala, protože bych asi kolem nich v obchodě prošla bez povšimnutí a vzala bych si třeba mletý burger. Ovšem pikantní PIRI PIRI masové tyčinky mě mile překvapily! Jemné, šťavnaté a zajímavě štiplavé tak, že je chcete jíst pořád. Ty se opravdu povedly. Pak mě zaujala jemná chuť klobásky s názvem Salsiccia. Tu bych si ráda koupila znova, stejně tak jako tyčinky PIRI PIRI. Myslela jsem, že už se do mě nic nevejde, ale nemohla jsem odolat Sýrovým uzeným tyčinkám, snědla jsem aspoň půlku jedné. Jsou skvělé, moc příjemně dochucené.
Marta
Grilování mám ráda a ráda ochutnávám nové produkty, které pak mohu zařadit i do grilování s rodinou a přáteli. Z toho, co jsme měli možnost okusit, mě nejvíce zaujaly pikantní PIRI PIRI masové tyčinky. Byly pálivější, ale pro mě tak akorát, protože to mám ráda. A jelikož mám ráda sýr, musím vyzdvihnout i sýrové uzené tyčinky a pološtěpky. Co mě ale zaujalo ze všeho nejvíce, je ale Mlynářská brioška, která je sladší a sama bych si ji dřív nikdy asi na grilování nezvolila. Evokuje mi spíše Vánoce. Hodně mě ale překvapilo, jak moc se se svou nasládlou chutí k pikantním a slaným pokrmům hodila.
Kateřina
Grilování v redakci je vždy super a tentokrát mi opravdu nic nechybělo. Jako první jsem ochutnala masové tyčinky PIRI PIRI, které si zamilují všichni, kteří mají v oblibě pikantní. Pálivost nebyla přehnaná, ale tak akorát a umím si je představit hodit i jen tak na pánev, opéct a mít perfektní základ oběda. Miluji sýry na gril, proto jsem si užila ochutnávání sýrových tyčinek, které byly ještě navíc uzené. Oceňuji, že se sýr neroztékal, ale zůstal hezky vcelku. Sýr byl akorát slaný a chuť byla lahodná.
Parádně se ke grilování hodila i brioška, která je díky obsahu rozinek nasládlá a jakkoli zvláštně to zní, chutnalo to opravdu výborně a skvěle se vše doplňovalo. Nejvíc ale musím vypíchnout klobásku Salsicciu, která byla po ogrilování křupavá a vevnitř měkoučká. Chuťově vynikající a zařadila bych ji na první místo, co se týká chuti.
Na závěr jsme si dali skleničku prosecca od privátní značky Sommelier Collection, které nám moc chutnalo. Pokud také máte rádi grilování, sledujte náš web, protože tipy na grilování u nás najdete až do konce léta!
Foto: Marta Kratochvílová
Nový komentář