Značka Cinzano má tradici delší už více než 250 let. Vznikla v malém krámku v italském Turíně, který si otevřeli bratři Giovanni Giacomo a Carlo Stefano Cinzanové. K diplomovaným lihovarnickým mistrům se brzo začala chodit turínská šlechta i střední vrstvy. Bratři Cinzanové vermut vyráběli ze základu kvalitního italského bílého nebo červeného vína, alkoholu a cukru. Tou nejdůležitější přísadou je však tajná kombinace bylinek a koření, mezi které patří muškátový oříšek, koriandr, jalovec, pomerančová kůra, hřebíček, a zejména pelyněk.
Neopakovatelná šance pro milovníky Cinzana!
Myní exkluzivně máte možnost nahlédnout pod pokličku Emanuela Ridiho!
Soutěžte s Cinzanem na www.cinzano-soutez.cz a vyhrajte neopakovatelné ceny!
Stačí koupit 2 lahve Cinzano a mít trošičku štěstí.
10 šťastných vyhrává kurz vaření pro 2 osoby! Emanuel Ridi Vás osobně naučí vařit 5chodové italské menu. Těšte se, budete nejen vařit, ale také dobře jíst a pít!
Dalších 100 výherců čekaji gurmánské zážitky přímo v restauraci Da Emanuel Každý výherce dostane poukázku v hodnotě 1000 Kč na konzumaci právě v restauraci Da Emanuel.
Na závěr 2 000 šťastných výherců získá originální kuchařku plnou italských receptů, které sestavil a sepsal sám Emanuel Ridi. V kuchařce kromě receptů také najdete zajímavé tipy na Cinzano drinky.
Více informací na www.cinzano-soutez.cz
Vaše Cinzano
Nový komentář
Komentáře
Cinzano máme jako aperitiv rádi.
ja mam Cinzano ráda...asi jsem mlsníček
Cinzano jsem objevila před.....no,to nebudu prozrazovat,prostě je to už dávno.Zachutnalo mi a skleničkou nepohrdnu nikdy.Ale příležitostí už není tolik....
LudPa — #1 Taky na oslavách dopíjím přípitky s Cinzanem, které někdo nechtěl
Já teda alkohol nemusím, ani pivo nepiju, ale Cinzano piju na všech oslavách za půlku rodiny.